prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 05 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το Απερτούρα του Μεξικού.

Πουέμπλα – Τολούκα Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Πουέμπλα, καθώς μετά την ήττα από τη Λεόν (0-1 εντός), επικράτησε με 0-2 στην έδρα της Χουάρες. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς είχε την επιθετική πρωτοβουλία και δημιούργησε περισσότερες φάσεις. Τρίτη νίκη στις τέσσερις τελευταίες στροφές, ενώ επικράτησε μια φορά στα πέντε τελευταία εντός (1-2-2). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και επτά αναμετρήσεις η Τολούκα, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και το εντός 0-0 με τη Λεόν, όπου είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και δεν απείλησε. Πήρε ένα βαθμό στις τρεις τελευταίες εξόδους της (0-1-3).

Δείχνει σε καλύτερη κατάσταση τελευταία η Πουέμπλα, όμως εντός δεν μας πείθει ιδιαίτερα, δεν έχει εξασφαλίσει τη θέση της στη 12αδα. Από την άλλη, η Τολούκα είναι σε κρίση, θέλει αντίδραση απόψε, καθώς έχει ακόμη ελπίδες για να τερματίσει στην τετράδα. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.78 από την Bwin.

Μαζατλάν – Γουαδαλαχάρα Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μαζατλάν, καθώς μετά τη νίκη επί της Κερετάρο (2-1 εντός), ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Νεκάξα. Είχε λιγότερες τελικές, βρέθηκε δίκαια πίσω και παρότι ισοφάρισε προσωρινά, εν τέλει ηττήθηκε με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις. Παρέμεινε αήττητη στα πέντε τελευταία εντός της (3-2-0), επικρατώντας στα τρία πιο πρόσφατα εξ αυτών. Μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, η Γουαδαλαχάρα υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Τίγκρες (2-1).  Ισορροπημένο ματς, με λίγες καλές στιγμές και από τις δυο πλευρές, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στις λεπτομέρειες. Χωρίς διπλό στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της (0-5-2), σκοράροντας μια φορά

Αναμέτρηση με φόντο την είσοδο στην 12αδα και μια θέση στα προκριματικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος, με τις δυο ομάδες να παίζουν μόνο για ένα αποτέλεσμα. Με τη Γουαδαλαχάρα να μην σκοράρει στα εκτός της, θα κρατήσουμε το 1 (DNB) σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:00 Πουέμπλα – Τολούκα: Goal/Goal (1.78 @bwin)

05:00 Μαζατλάν – Γουαδαλαχάρα: 1 (DNB) (2.15)

Καλή τύχη σε όλους!