prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 5 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας.

Τρέλεμποργκ – Λαντσκρόνα Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Τρέλεμποργκ, έχοντας από δυο ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εκτός 2-0 από τη Σούντσβαλ. Αποτέλεσμα δίκαιο, βάση και της εικόνας των δυο πλευρών, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, επικράτησε στα έξι από τα επτά τελευταία εντός της, δείχνοντας ότι εκεί αποδίδει πολύ καλύτερα. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Λαντσκρόνα, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της Φάλκενμπεργκ (2-1). Είχε ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να τις αξιοποίησε καλύτερα και να πάρει το κάτι παραπάνω, έχοντας δεχθεί δυο τέρματα σε ισάριθμες αξιόλογες ευκαιρίες τις αντιπάλου της. Ηττήθηκε και στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της.

Μάχη με έπαθλο την πέμπτη θέση, την οποία και μοιράζονται οι δυο ομάδες, ερχόμενες από ήττα. Αποδίδει καλύτερα στα εντός της η Τρέλεμποργκ, την ώρα που η Λαντσκρόνα ηττήθηκε και στα έξι τελευταία εκτός της. Γι αυτό και επιλογή μας αποτελεί ο Άσσος σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Βαστέρας – Γκάις Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Βάσαλουντς, κόντρα σε Σούντσβαλ (1-2 εντός) και Βάρναμο (3-2 εκτός), αντίστοιχα. Κόντρα στην τελευταία, το τελικό αποτέλεσμα ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς η αντίπαλός της ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της, έχοντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Από ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων προέρχεται από την πλευρά της η Γκάις, στο οποίο και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 2-1 επί της Έργκριτε. Πολύ κακή η εικόνα που είχε στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι, ωστόσο στο δεύτερο ανέβασε στροφές και έκανε την ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Πήρε το διπλό στις δυο από τις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Τη νίκη που θα δώσει βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνουν για παραμονή, θέλουν απόψε και οι δυο πλευρές. Είναι ομάδες που σκοράρουν, κάτι αντίστοιχο περιμένουμε να τώρα, οπότε και κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Τρέλεμποργκ – Λαντσκρόνα: Άσσος (1.80 @bwin)

20:00 Βαστέρας – Γκάις: Goal/Goal (1.75 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!