Sivasspor prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 5 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις από το Conference League, το οποίο γεμίζει το ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Σότσι – Παρτιζάν Προγνωστικά

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Σότσι, η οποία επικράτησε της Ακμάτ Γκρόζνι με 1-2, για το πρωτάθλημα Ρωσίας, την περασμένη Δευτέρα. Μπορεί να μην ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και να δημιούργησε λιγότερες τελικές ευκαιρίες, ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια, για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η πρώτη χρονιά της ιστορίας που συμμετέχει σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πολύ δυναμικό το ξεκίνημα της Παρτιζάν στη σεζόν, έχοντας επικρατήσει και στα πέντε πρώτα επίσημα παιχνίδια της. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, συνέτριψε με 4-0 τη Βόζντοβατς, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Σερβίας, όπου ήταν με διαφορά καλύτερη. Σταθερή η ετήσια παρουσία που έχει στις εκτός συνόρων διοργανώσεις, στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Ντουνάισκα Στρέντα (1-0 εντός, 0-2 εκτός).

Εχόντας παιχνίδια στα πόδια τους και ερχόμενες από νικηφόρα αποτελέσματα, αμφότερες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Πιο πειστική ωστόσο είναι η Παρτιζάν, η οποία έχει και περισσότερη εμπειρία από την αντίπαλό της, οπότε και πάμε με το 2 (DNB) σε απόδοση 2.07 από την Bwin.

Ντιναμό Μπατούμι – Σίβασπορ Προγνωστικά

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης πραγματοποίησε η Ντιναμό Μπατούμι, καθώς κατάφερε να πετάξει εκτός συνέχειας αλλά και Ευρώπης, τη Μπάρε Μπορίσοφ. Έχοντας ηττηθεί με 0-1 στο εντός έδρας πρώτο παιχνίδι, ήξερε ότι πρέπει να πάρει πάση θυσία το διπλό στη Λευκορωσία, για να πάρει και την πρόκριση, κάτι που εν τέλει έκανε πράξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επικρατώντας με 1-4. Δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν για τη Σίβασπορ, η οποία στον προηγούμενο γύρο του Conference League βρήκε απέναντί της την Πετροκούμπ, από τη Μολδαβία, της οποίας και επικράτησε και στα δυο μεταξύ τους παιχνίδια με 1-0. Δεν έχει εμπειρία και μεγάλες διακρίσεις στην Ευρώπη, ωστόσο ψάχνεται για είσοδο στους ομίλους.

Μπορεί να έκανε την έκπληξη στο προηγούμενο γύρο, ωστόσο η Ντιναμό Μπατούμι γνωρίζει πως και πάλι είναι το αουτσάιντερ. Πολύ πιο ποιοτικό σύνολο η Σίβασπορ, θεωρούμε ότι μπορεί να φύγει με τη νίκη από την Γεωργία. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.13.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Σότσι – Παρτιζάν:  2 (DNB) (2.07 @bwin)

20:00 Ντιναμό Μπατούμι – Σίβασπορ: Διπλό (2.13 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!