Superettan prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 05 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Β’ Σουηδίας.

Μπράγκε – Εσκιλστούνα Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και δυο παιχνίδια η Μπράγκε, μετρώντας από μια νίκη και ισοπαλία, μετά και το εκτός 2-2 με τη Βαστέρας. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους έξι και μοιράζεται την τελευταία θέση μαζί με τις Έργκριτε και Φάλκενμπεργκ. Χωρίς νίκη σε τρία φετινά εντός, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Εσκιλστούνα, μετά και την ήττα από τη Νόρμπι (2-1 εκτός), επικρατώντας αυτή τη φορά με 3-2 της Τρέλεμποργκ. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους έντεκα συνολικά και μοιράζεται την όγδοη θέση μαζί με τη Γιόνσεπινγκ. Εξακολουθεί να αγνοεί το διπλό σε τέσσερις φετινές εξόδους, έχοντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες, στις οποίες πέτυχε μόλις ένα τέρμα.

Μπορεί να έρχονται από θετικά αποτελέσματα, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια τους, ωστόσο σε γενικές γραμμές οι δυο πλευρές δεν μας ικανοποιούν με τις εμφανίσεις τους. Δύσκολα θα δούμε το σκορ να ξεφύγει, οπότε και κρατάμε το Under 2.5 σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Έργκριτε – Βάρναμο Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και δυο αναμετρήσεις η Έργκριτε, μετρώντας από μια ισοπαλία και ήττα, μετά και το εκτός 1-1 με τη Λαντσκρόνα. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους έξι συνολικά και είναι στην τελευταία θέση, μαζί με τις Μπράγκε και Φάλκενμπεργκ. Χωρίς νίκη σε τρία εντός, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Βάρναμο, σε ένα σερί όπου και μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 1-0 επί της Ακρόπολις. Διατήρησε ανέπαφη την εστία της για πέμπτο διαδοχικό ματς. Είναι στην κορυφή, με 16 βαθμούς, θέση την οποία και μοιράζεται με τη Νόρμπι, έχοντας και δυο παιχνίδια λιγότερα.

Με βασικό της όπλο την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της, η Βάρναμο έχει φτιάξει ένα αήττητο σερί, που την έχει φέρει στην πρώτη θέση της κατηγορίας. Είναι και πάλι το φαβορί, κόντρα σε μια Έργκριτε που απογοητεύει. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.55.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

14:00 Μπράγκε – Εσκιλστούνα: Under 2.5 (1.80 @bwin)

18:00 Έργκριτε – Βάρναμο: Διπλό (2.55 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!