Copa Libertadores prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τα λέμε και πάλι μετά από καιρό, οπότε και να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη! Τετάρτη 05 Μαΐου και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ιντερνασιονάλ – Ολίμπια Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Ιντερνασιονάλ, μετά από δυο διαδοχικές νίκες που πανηγύρισε σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ζουβεντούδε (ήττα 1-0), για το πολιτειακό πρωτάθλημα Γκαούτσο 1. Μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, έχει μια ήττα 2-0 από την Όλγουεϊς Ρέντι (εκτός) και μια νίκη 4-0 επί της Ντεπορτίβο Τατσίρα (εντός). Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Ολίμπια υπέστη και πάλι την ήττα, μετά από δυο σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στην έδρα της Σέρο Πορτένιο (2-0). Σε ότι αφορά το Κόπα Λιμπερταδόρες τώρα, μετράει μια ήττα 3-2 από τη Ντεπορτίβο Τατσίρα (εκτός) και μια νίκη 2-1 επί της Ντεπορτίβο Τατσίρα (εντός).

Από τη στιγμή που αγωνίζεται στην έδρα της, η Ιντερνασιονάλ είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη απόψε. Διαθέτει ένα πιο ποιοτικό σύνολο από την Ολίμπια, οπότε και περιμένουμε να επικρατήσει. Γι’ αυτό και επιλογή μας είναι το Άσσος και Over 2.5 σε απόδοση 2.30 από την Bwin.

Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Νασιονάλ Προγνωστικά

Από την τρίτη διαδοχική της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, μετά και εκτός 2-0 στην έδρα της Μελιπίγια, για το πρωτάθλημα Χιλής. Είναι υπό πίεση πλέον ο Ουρουγουανός τεχνικός, οπότε και καλείται να αλλάξει το όλο κλίμα άμεσα. Είχαν προηγηθεί οι δυο ήττες από Ατλέτικο Νασιονάλ (2-0 εκτός) και Αρχεντίνος Τζούνιορς (0-2 εντός), αμφότερες στα πλαίσια του Κόπα Λιμπερταδόρες. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Νασιονάλ, μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, ερχόμενη από το 2-0 επί της Γουόντερερς, για το Σούπερ Καπ Ουρουγουάης. Ψάχνει την πρώτη νίκη στο Κόπα Λιμπερταδόρες, είχαν προηγηθεί η ήττα 2-0 από την Αρχεντίνος Τζούνιορς (εκτός) και η ισοπαλία 4-4 με την Ατλέτικο Νασιονάλ (εντός).

Με στόχο την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση και οι δυο ομάδες. Ωστόσο, η Κατόλικα δεν μας πείθει σε καμία περίπτωση, εν αντιθέσει με τη Νασιονάλ που είναι ανεβασμένη μετά και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Επιλογή μας, το Χ2 σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:00 Ιντερνασιονάλ – Ολίμπια: Άσσος και Over 2.5 (2.30 @bwin)

05:00 Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Νασιονάλ: Χ2 (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!