Midtjylland prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 05 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Δανίας.

Κοπεγχάγη – Ράντερς Προγνωστικά

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν και την τελευταία αγνωιστική της κανονικής διάρκειας, με τη Ράντερς να επικρατεί με 2-1, εντός. Κάπως έτσι, η Κοπεγχάγη παραμένει μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα εδώ και τρεις αναμετρήσεις, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Ωστόσο είναι αήττητη στα έξι τελευταία εντός της, όπου και μετράει από τρεις νίκες και ισοπαλίες. Αντιθέτως, η νίκη αυτή ήταν η πρώτη για τη Ράντερς, μετά από επτά αναμετρήσεις και με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αγνοεί το διπλό στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της (0-3-1). Στα θετικά για αμφότερες, το γεγονός ότι θα παραταχθούν πάνοπλες.

Λίγες ημέρες μετά το μεταξύ τους ματς στην κανονική διάρκεια, οι δυο ομάδες αναμετρώνται ξανά, αυτή τη φορά για τα πλέι οφ. Η Ράντερς επικράτησε και στα δυο φετινά μεταξύ τους, όμως η Κοπεγχάγη είχε το χρόνο για ανασυνταχθεί και να είναι πλήρως έτοιμη για απόψε. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Μίντιλαντ – Μπρόντμπι Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μίντιλαντ, μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, επικρατώνταας με το εντυπωσιακό 5-0 της Βέιλε, εντός. Είναι η ομάδα με την καλύτερη αμυντική λειτουργία (20 γκολ). Επικράτησε στα οκτώ από τα έντεκα φετινά εντός της, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, μετρώντας ακόμη μια ισοπαλία και δυο ήττες. Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων προέρχεται η Μπρόντμπι, στο οποίο και μετράει από δυο νίκες και ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με την Άαρχους. Παράλληλα, διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση, με 40 τέρματα στο ενεργητικό της, Πήρε το διπλό στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εξόδους της.

Ντέρμπι κορυφής στο Χέρνινγκ, με τη Μίντιλαντ να θέλει μόνο τη νίκη για να προσπεράσει την αντίπαλό της. Ποντάρει πολλά στην πολύ καλή παρουσία που έχει στα εντός της με 8/11 νίκες, αλλά και στο γεγονός ότι επικράτησε και στα δυο φετινά ματς κόντρα στη Μπρόντμπι. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Κοπεγχάγη – Ράντερς: Goal/Goal (1.75 @bwin)

19:00 Μίντιλαντ – Μπρόντμπι: Άσσος (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!