prognostiko stoiximatos 05032022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 05 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Κρουζ Αζούλ – Πουέμπλα Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και δυο παιχνίδια η Κρουζ Αζούλ, έχοντας από μια ισοπαλία και ήττα, μετά και το εκτός 2-2 με την Τίγκρες.  Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε με την “πλάτη στον τοίχο”, όμως δεν το έβαλε κάτω, μείωσε και προσπάθησε για το κάτι παραπάνω, αποφεύγοντας τα χειρότερα στο φινάλε. Σκοράρει σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια της, ενώ ηττήθηκε και στα δυο πιο πρόσφατα εντός της.

Αήττητη παραμένει στο τρέχον Κλαουσούρα η Πουέμπλα, με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, ερχόμενη από το εντός 1-1 με τη Χουάρες. Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς ήταν καλύτερη και δημιούργησε περισσότερες φάσεις. Όμως βρέθηκε πίσω κόντρα στη ροή και το μόνο που κατάφερε ήταν να φέρει το ματς στα ίσα. Πανηγύρισε το διπλό και στις τρεις τελευταίες εξόδους της.

Σε αγωνιστική κρίση η Κρουζ Αζούλ, ψάχνει την άμεση επιστροφή στις νίκες που θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της. Σκοράρει στα παιχνίδια της και θεωρούμε ότι μπορεί να το κάνει και πάλι απόψε, κόντρα στην αήττητη μέχρι τώρα, Πουέμπλα. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

05:00 Κρουζ Αζούλ – Πουέμπλα: Goal/Goal (2.00 @bwin)

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (28 Φεβρουαρίου-06 Μαρτίου 2022)

  • Λέστερ – Λιντς Γιουνάιτεντ
  • Νιουκάστλ – Μπράιτον
  • Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου
  • Οσασούνα – Βιγιαρεάλ
  • Φιορεντίνα – Βερόνα
  • Γιουβέντους – Σπέτσια
  • Νάπολι – Μίλαν

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​