prognostiko stoiximatos 05022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 05 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Νεκάξα – Πατσούκα Προγνωστικά

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Κλαουσούρα πανηγύρισε η Νεκάξα, επικρατώντας με 1-4 στην έδρα της Σάντος Λαγκούνα. Έπαιζε με παίκτη περισσότερο από νωρίς, όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ, για να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι την επιθετική πρωτοβουλία, βρήκε ακόμη τρεις φορές δίχτυα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Πρώτοι βαθμοί για φέτος, μετά τις ήττες από Χουάρεζ (2-1 εκτός) και Μοντερέι (0-4 εντός), αντίστοιχα. Ηττήθηκε στα τρία από τα πέντε τελευταία εντός της (2-0-3).

Αντιθέτως, η Πατσούκα υπέστη την πρώτη της ήττα στο τρέχον Κλαουσούρα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Λεόν (2-1). Αδικείται, καθώς η εικόνα που είχε δεν ήταν για να χάνει, έχοντας αρκετές ευκαιρίες, ενώ στο τελευταίο μισάωρο έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Δεν κατάφερε έτσι να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να πετύχει το 3×3, μετά και τις νίκες επί των Ατλέτικο Σαν Λουίς (0-2 εκτός) και Γουαδαλαχάρα (2-1 εντός). Ηττήθηκε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εκτός της (1-0-3).

Πήρε ψυχολογία η Νεκάξα μετά και την πρώτη φετινή νίκη, θέλει να δώσει συνέχεια τώρα στις επιτυχίες. Εκεί όπου θέλει να επιστρέψει και η Πατσούκα, μετά και την πρώτη απώλεια που είχε. Περιμένουμε να παίξουν επιθετικά, κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.07 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:00 Νεκάξα – Πατσούκα: Over 2.5 (2.07 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!