prognostiko stoiximatos 18122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 05 Ιανουαρίου  σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Κύπρου.

Πάφος – Ομόνοια Προγνωστικά

Ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων “τρέχει” στο πρωτάθλημα η Πάφος, έχοντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας (1-3). Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, έβγαλε την κατάλληλη αντίδραση και έκανε την ανατροπή πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Εντός έδρας παραμένει αήττητη (4-3-0), έχοντας επικρατήσει στα τρία πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς. Με κρούσματα covid-19 στις τάξεις της.

Από ήττα προέρχεται από την πλευρά της η Ομόνοια, η οποία δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΠΟΕΛ, από τον οποίο και ηττήθηκε με 4-2. Σε ένα ντέρμπι με τα όλα του, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Ηττήθηκε στις πέντε από τις επτά φετινές της εξόδους στο πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας και δυο διπλά. Πέντε οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Χένινγκ Μπεργκ, ενώ έχει και αυτή κρούσματα covid-19.

Με βασικό της όπλο τον παράγοντα έδρα, εκεί όπου παραμένει αήττητη φέτος, θα παραταχθεί η Πάφος, η οποία ποντάρει παράλληλα στις απουσίες, αλλά και στην κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ομόνοια. Επιλογή μας, το σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Πάφος – Ομόνοια: 1Χ (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!