prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 04 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το Conference League.

Φλόρα Ταλίν – Ανόρθωση Προγνωστικά

Αήττητη εδώ και έξι αναμετρήσεις η Φλόρα Ταλίν, έχοντας από τρεις νίκες και ισοπαλίες, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Τρανς Νάρβα (0-2), για το πρωτάθλημα Εσθονίας. Μετά από τις τρεις πρώτες στροφές στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη, μετρώντας χαρακτηριστικά μια ισοπαλία και δυο ήττες, οπότε και σήμερα θα παραταχθεί με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ανόρθωση, μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, παίρνοντας τη νίκη στην έδρα της Ομόνοιας (0-1), στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Ούτε η ίδια έχει πανηγυρίσει ακόμη τη νίκη στον όμιλο, έχοντας μόλις ένα βαθμό. Ψάχνει το πρώτο ευρωπαϊκό διπλό της ιστορία της.

Με μοναδικό στόχο την πρώτη τους νίκη στον όμιλο θα παραταχθούν και οι δυο πλευρές, απόψε. Ποντάρει αρκετά στην έδρα της η Φλόρα Ταλίν, ενώ έρχεται και από αήττητο σερί, την ώρα που η Ανόρθωση έχει πάρει ψυχολογία μετά και τη νίκη επί της Ομόνοιας. Περιμένουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 1.78 από την Bwin.

Γάνδη – Παρτιζάν Προγνωστικά

Μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, η Γάνδη υπέστη και πάλι την ήττα, αυτή τη φορά με 0-2 από την Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ και για το πρωτάθλημα του Βελγίου. Ύστερα από τρεις αναμετρήσεις στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, έχει το απόλυτο, επικρατώντας κατά σειρά των Φλόρα Ταλίν (0-1 εκτός), Ανόρθωση (2-0 εντός) και Παρτιζάν (0-1 εκτός). Γεγονός που την αφήνει στην κορυφή, ενώ απόψε έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει πρωτιά και πρόκριση. Από τρεις σερί εντός συνόρων νίκες προέρχεται η Παρτιζάν, με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στην Τσουκαρίτσκι (2-0 εντός). Στα του Κόνφερενς Λιγκ, μετά από τα τρία πρώτα παιχνίδια της, έχει δυο νίκες και μια ήττα, θέλει να βγάλει αντίδραση και να πάρει εκδίκηση από τους Βέλγους, έτσι ώστε να διατηρηθεί ζωντανή στο παιχνίδι της πρώτης θέσης.

Αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την πρώτη θέση στον όμιλο, με τη Γάνδη να έχει προβάδισμα τριών βαθμών, αλλά και το πλεονέκτημα της έδρας της απόψε. Ωστόσο, η Παρτιζάν δεν πρόκειται να παραδώσει έτσι απλά τα όπλα της. Επιλογή μας, το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:30 Φλόρα Ταλίν – Ανόρθωση: Over 2.5 (1.78 @bwin)

19:45 Γάνδη – Παρτιζάν: Over 2.5 (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!