prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 4 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας.

Μπράγκε – Έστερ Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μπράγκε, καθώς μετά από τρεις αναμετρήσεις με μια ισοπαλία και δυο ήττες, επικράτησε με 3-0 της Βάσαλουντς. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και μπαίνοντας πιο δυναμικά, ουσιαστικά “καθάρισε” το ματς από νωρίς. Υπέστη μια ήττα στα πέντε τελευταία εντός (3-1-1). Αήττητο σερί πέντε αγώνων “τρέχει” στο πρωτάθλημα η Έστερ, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εκτός 1-1 με την Εσκιλστούνα. Από ένα ημίχρονο οι δυο πλευρές, με την Έστερ να δείχνει καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο μισό. Πανηγύρισε ένα διπλό στις οκτώ τελευταίες εξόδους της (1-2-5).

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θα προσπαθήσει να δώσει η Μπράγκε, έτσι ώστε να πάρει ακόμη μια βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για παραμονή. Κόντρα στην αήττητη Έστερ όμως, το έργο της είναι μόνο εύκολο δεν είναι. Περιμένουμε γκολ, οπότε και πάμε με το συχνό στα μεταξύ τους Over 2.5 σε απόδοση 2.08 από την Bwin.

Βάσαλουντς – Βάρναμο Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Βάσαλουντς, κόντρα σε Ακρόπολις (0-1 εντός) και Μπράγκε (3-0 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, το τελικό αποτέλεσμα ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς η αντίπαλος ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε περισσότερες τελικές, με την ίδια να μην απειλεί ιδιαίτερα. Ηττήθηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός της (1-0-4). Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Βάρναμο, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 3-2 επί της Βαστέρας. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο. Πανηγύρισε το διπλό στις τέσσερις από τις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (4-0-2).

Την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της με ακόμη μια νίκη έχει απόψε η Βάρναμο, έτσι ώστε να διατηρηθεί μόνη πρώτη στην κατάταξη. Είναι λογικό φαβορί κόντρα στην ουραγό Βάσαλουντς, οπότε και επιλογή μας είναι το Διπλό σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Μπράγκε – Έστερ: Άσσος (1.80 @bwin)

20:00 Βάσαλουντς – Βάρναμο: Διπλό (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!