Landskrona prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 04 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας.

Μπράγκε – Λαντσκρόνα Προγνωστικά

Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, η Μπράγκε υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν κατάφερε να πάρει κάστι στην έδρα της Εσκιλστούνα (2-1). Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, βάση της εικόνας που είχαν οι δυο πλευρές στον αγωνιστικό χώρο. Κάπως έτσι, μοιράζεται με τη Βαστέρας την 13η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Μόλις μια νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της (1-1-2). Από την πλευρά της, η Λαντσκρόνα έρχεται από δυο σερί ήττες κόντρα σε Βάρναμο (2-0 εκτός) και Χέλσινγκμποργκ (0-1 εντός). Κόντρα στην τελευταία, μπορεί να δημιούργησε περισσότερες τελικές, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Τέταρτη ήττα στις πέντε τελευταίες στροφές, δείχνοντας ότι είναι σε περίοδο κρίσης, έχοντας υποχωρήσει στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Ηττήθηκε στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Δεν ικανοποιούν με τις τελευταίες τους εμφανίσεις οι δυο ομάδες, οι οποίες σήμερα θέλουν να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας όμως διαφορετικούς στόχους στη σεζόν. Περιμένουμε γκολ, οπότε και επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Μπράγκε – Λαντσκρόνα: Over 2.5 (1.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!