Rwssia prwgnostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 04 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ρωσίας.

Ταμπόφ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και δώδεκα αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Ταμπόφ, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και δέκα ήττες, μετά και το εκτός 5-0 από τη Σότσι. Παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση, με 13 βαθμούς, δύσκολα θα μείνει και στην κατηγορία. Χωρίς νίκη στα οκτώ τελευταία εντός της, όπου και μετράει χαρακτηριστικά δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Σάλος στις τάξεις της, με παίκτες να κατηγουρούνται για στοιχηματισμό σε ματς της Ταμπόφ. Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κόντρα σε Άρσεναλ Τούλα (2-1 εκτός) και Ζενίτ (2-3 εντός). Αποτέλεσε έτσι παρελθόν ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο, με τον Ίβιτσα Όλιτς να τον διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία. Έμεινε έτσι στο -8 από την κορυφή, ενώ ηττήθηκε στα 3/4 τελευταία εκτός της.

Την ευκαιρία να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κόντρα σε μια Ταμπόφ με πολλά προβλήματα, και με τον Όλιτς να ξεκινάει με το δεξί στον πάγκο της. Πάμε με το ΤΣΣΚΑ Μόσχας -2 (AH) σε απόδοση 1.82.

Ροστόφ – Σπαρτάκ Μόσχας Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Ροστόφ, μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, επικρατώντας με 0-4 στην έδρα της Ρότορ Βόλγκογκραντ. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς ήταν ανώτερη και δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερα απειλή από την αντίπαλό της. Έφτασε τους 37 βαθμούς και είναι στο -7 από την αποψινή της αντίπαλο, αγνοώντας το τρίποντο στα τρία πιο πρόσφατα εκτός της (0-1-2). Από τρεις διαδοχικές νίκες προέρχεται η Σπαρτάκ Μόσχας, επί των Κράσνονταρ (6-1 εντός), Ντιναμό Μόσχας (1-2 εκτός) και Ουράλ (5-1 εντός). Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 44 συνολικά και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο -4 από την πρωτοπόρο Ζενίτ. Μόλις ένα διπλό στις τέσσερις τελευταίες της εξόδους.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλουν να δώσουν οι δυο ομάδες, η Ροστόφ για να μειώσει στη διαφορά της από τις ευρωπαϊκές θέσεις και η Σπαρτάκ Μόσχας για να μείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ζενίτ. Έχουν γκολ τα μεταξύ τους, οπότε και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.83 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:30 Ταμπόφ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: ΤΣΣΚΑ Μόσχας -2 (AH) (1.82)

19:00 Ροστόφ – Σπαρτάκ Μόσχας: Goal/Goal (1.83 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!