Midtjylland prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 04 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Δανίας.

Λίνγκμπι – Μίντιλαντ Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Λίνγκμπι, μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, επικρατώντας με 1-4 στην έδρα της Σοντερίσκε. Βρίσκεται στην 11η και προτελευταία θέση, με έντεκα βαθμούς, στο +3 πάνω από την ουραγό Χόρσενς. Δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη κάποια νίκη σε εννέα συνολικά εντός έδρας ματς στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας χαρακτηριστικά πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.  Από τέσσερις σερί νίκες έρχεται η Μίντιλαντ, κόντρα σε Ράντερς (1-2 εκτός), Χόρσενς (1-0 εντός), Άαλμποργκ (0-2 εκτός) και Μπρόντμπι (1-0 εντός). Κάπως έτσι είναι μόνη πρώτη, ενώ έμεινε αήττητη στις πέντε τελευταίες εξόδους της.

Ξεκάθαρο φαβορί η Μίντιλαντ, η οποία είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ερχόμενη από τέσσερις σερί νίκες. Έχει την ευκαιρία να διευρύνει αυτό το σερί της και να παραμείνει μόνη πρώτη. Πάμε με το Διπλό και Under 3.5 σε απόδοση 2.10 από την Bwin.

Μπρόντμπι – Ράντερς Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μπρόντμπι, μετά από έξι αναμετρήσεις και με απολογισμό πέντε νίκες και μια ισοπαλία, καθώς δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής με τη Μίντιλαντ (1-0). Επικράτησε στα έξι από τα οκτώ φετινά εντός της, στα πλαίσια του φετινού πρωταθλήματος, μετρώντας ακόμη από μια ισοπαλία και ήττα. Για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, η Ράντερς δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, μετά και το εκτός 2-1 από την Οντένσε. Στις πέντε νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί μια φορά στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (4-1-1).

Αντίδραση αναζητά η Μπρόντμπι, μετά και την ήττα στο ντέρμπι με τη Μίντιλαντ, οπότε και καλείται να κερδίσει απόψε για να μείνει σε επαφή με την κορυφή. Είναι το φαβορί κόντρα στη Ράντερς, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Λίνγκμπι – Μίντιλαντ: Διπλό και Under 3.5 (2.10 @bwin)

21:00 Μπρόντμπι – Ράντερς: Άσσος (1.90 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!