prognostiko stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 04 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Δανίας.

Κοπεγχάγη – Ράντερς Προγνωστικά

Ένα αήττητο σερί έξι αγώνων “τρέχει” η Κοπεγχάγη στο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκίνησε πριν από τη χειμερινή διακοπή. Στον τελευταίο εξ αυτών, φιλοξενήθηκε από τη Βίμποργκ, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-2. Αρκετά δραστήρια στον αγωνιστικό χώρο, είχε την πρωτοβουλία και έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Διατηρείται έτσι μόνη πρώτη και στο +3 από τους διώκτες της.

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη μέσα στο 2022 η Ράντερς, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες μετά και τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις, μετά και το εκτός 0-0 με τη Νόρντζελαντ. Λίγες οι καλές στιγμές και από τις δυο πλευρές, με την ίδια να έχει ωστόσο τις πιο αξιόλογες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οριακά εντός των πλέι οφ, με νίκη απόψε εξασφαλίζει την παρουσία της εκεί. Χωρίς διπλό στις τρεις τελευταίες εξόδους (0-2-1).

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Κοπεγχάγη, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, έτσι ώστε να μείνει μόνη πρώτη και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς της Ευρώπης που ακολουθεί. Είναι το φαβορί κόντρα σε μια Ράντερς που απογοητεύει, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Κοπεγχάγη – Ράντερς: Άσσος (1.75@bwin)

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (28 Φεβρουαρίου-06 Μαρτίου 2022)

  • Λέστερ – Λιντς Γιουνάιτεντ
  • Νιουκάστλ – Μπράιτον
  • Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου
  • Οσασούνα – Βιγιαρεάλ
  • Φιορεντίνα – Βερόνα
  • Γιουβέντους – Σπέτσια
  • Νάπολι – Μίλαν

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​