Internacional prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας.

Ατλέτικο Παραναένσε – Ιντερνασιονάλ Προγνωστικά

Τη νίκη παρανηγύρισε και στα δυο τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η Ατλέτικο Παραναένσε, κόντρα σε Φλαμένγκο (2-1 εντός) και Σεαρά (0-2 εκτός). Αήττητη στα τρία τελευταία εντός της (2-1-0), με το στόχο να είναι μια θέση στη δωδεκάδα. Από την ένατη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Ιντερνασιονάλ, μετά και το εντός 2-1 επί της Μπραγκαντίνο, δείχνοντας σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Σταθερά στην πρώτη θέση, έχει την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά από τους διώκτες της. Παράλληλα, πανηγύρισε το διπλό και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της. Είναι δυο ομάδες που έχουν το γκολ, επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο στα 6/8 τελευταία μεταξύ τους, οπότε επιλέγω το Goal/Goal σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Φλαμένγκο – Βάσκο ντα Γκάμα Προγνωστικά

Από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται η Φλαμένγκο, κόντρα σε Γκρέμιο (2-4 εκτός) και Σπορτ Ρεσίφε (0-3 εκτός), φτάνοντας τις τέσσερις στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις. Αποδίδει καλύτερα στα εντός της, ωστόσο ηττήθηκε στα δυο από τα τρία πιο πρόσφατα εξ αυτών (1-0-2). Από ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων προέρχεται στο πρωτάθλημα η Βάσκο ντα Γκάμα, μετρώντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός έδρας 0-0 με τη Μπαΐα. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνη με την Παλμέιρας (1-1 εκτός). Παράλληλα, αγνοεί το διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (0-3-3). Τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά τίτλου αναζητά απόψε η Φλαμένγκο. Απέναντί της, μια Βάσκο ντα Γκάμα που ψάχνει και αυτή το τρίποντο, για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, οπότε και στο μεταξύ τους ντέρμπι πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:00 Ατλέτικο Παραναένσε – Ιντερνασιονάλ: Goal/Goal (1.95 @bwin)

02:00 Φλαμένγκο – Βάσκο ντα Γκάμα: Goal/Goal (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!