Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 04 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τη Β’ Ιταλίας.

Λέτσε – Μόντσα Προγνωστικά

Μόλις μια νίκη έχει πανηγυρίσει εδώ και επτά αναμετρήσεις η Λέτσε, που σαν αποτελέσμα υποχώρησε στην έβδομη θέση. Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της, έμεινε στο 2-2 με την Τσιταντέλα, εκτός. Αποδίδει καλύτερα στα εντός της, με τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Από την τρίτη διαδοχική και πέμπτη σε έξι αγωνιστικές, νίκη της, προέρχεται η Μόντζα, η οποία δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0 της Σαλερνιτάνα. Μιλάμε για δυο ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, οπότε και περιμένουμε μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση αυτή, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Κρεμονέζε – Κιέβο Προγνωστικά

Αντίδραση αναζητά η Κρεμονέζε, μετά τις δυο σερί ήττες από Μόντσα (2-0 εντός) και Ρετζίνα (1-0 εκτός), που τη διατηρεί οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Στηρίζει πολλά στην έδρα της, εκεί όπου ηττήθηκε μια φορά στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε (2-2-1). Από την άλλη πλευρά, η Κιέβο έρχεται από αήττητο πέντε αναμετρήσεων, με μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με τη Βενέτσια. Είναι ανταγωνιστική μακριά από την έδρα της, σκοράροντας στις πέντε από τις επτά τελευταίες εξόδους της. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Λέτσε – Μόντσα Over 2.5 (1.75 @bwin)

19:00 Κρεμονέζε – Κιέβο Goal/Goal (1.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!