prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 03 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο εξ αναβολής αναμετρήσεις από το Μεξικό.

Πατσούκα – Ατλέτικο Σαν Λουίς Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Πατσούκα, μετρώντας χαρακτηριστικά τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και το εντός 1-1 με την Πούμας. Βρέθηκε πίσω σχετικά νωρίς, ωστόσο ανέβασε στροφές και πίεσε αρκετά την αντίπαλό της, για να φτάσει εν τέλει στο τέρμα της ισοφάρισης, προς το φινάλε του ματς. Ισόπαλα τα τέσσερα τελευταία εντός της. Παράλληλα όμως, ούτε η Ατλέτικο Σαν Λουίς έχει επικρατήσει σε κάποιο από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ερχόμενη από το εντός 1-1 με τη Μοντερέι. Κατώτερη των προσδοκιών, ωστόσο κόντρα στη ροή “έκλεψε” το βαθμό. Σε επτά φετινές εξόδους, υπέστη μόλις μια ήττα (3-3-1).

Τη νίκη με την οποία θα συνεχίσει να ελπίζει σε συμμετοχή στα πλέι οφ, θέλει να πανηγυρίσει απόψε η Πατσούκα. Είναι το φαβορί για να επικρατήσει κόντρα σε μια Ατλέτικο Σαν Λουίς που δείχνει σε περίοδο κρίσης. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.72 από την Bwin.

Κρουζ Αζούλ – Λεόν Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και επτά αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Κρουζ Αζούλ, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, μετά και το εντός 2-1 επί της Κλαμπ Αμέρικα. Καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες από την αντίπαλό της και προηγήθηκε στο σκορ. Ωστόσο, για να επικρατήσει χρειάστηκε ένα πέναλτι στο φινάλε του ματς. Αήττητη στα έξι τελευταία εντός της (3-3-0). Αντίστοιχα, αήττητη εδώ και δυο ματς είναι και η Λεόν, έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός 0-0 με την Τολούκα. Είχε την επιθετική πρωτοβουλία, ωστόσο δεν ήταν ικανή να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Αήττητη και χωρίς να δεχθεί γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-0).

Σε πλεονεκτική θέση για την εξασφάλιση μιας θέσης στην τετράδα της κανονικής διάρκειας, θέλουν να βρεθούν και οι δυο πλευρές, οπότε και θα παραταχθούν για ένα και μόνο αποτέλεσμα απόψε. Δύσκολα θα δούμε όμως το σκορ να ξεφεύγει, με την επιλογή μας να είναι το Under 2.5 σε απόδοση 1.72.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:00 Πατσούκα – Ατλέτικο Σαν Λουίς: Άσσος (1.72 @bwin)

05:00 Κρουζ Αζούλ – Λεόν: Under 2.5 (1.72 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!