Orgryte prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 3 Αυγούστου σήμερα, όπως λένε και οι ειδικοί θα είναι η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού, οπότε ζωή σε μας, και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις από τη Β’ Σουηδίας.

Ακρόπολις – Έστερ Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Ακρόπολις, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Γκάις. Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς ήταν ανώτερη και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Παραμένει έτσι στην τελευταία θέση, έχοντας από δυο νίκες, ισοπαλίες και ήττες στα εντός της. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Έστερ, επικρατώντας της Γιόνσεπινγκ με 1-0, εντός. Ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με την Έστερ να είναι καλύτερη στις λεπτομέρειες. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα εκτός της, χωρίς να έχει σκοράρει στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (0-1-2).

Μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει πάση θυσία η Ακρόπολις, για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Καλύτερα πηγαίνουν τα πράγματα για την Έστερ, όμως εκτός δεν μας πείθει. Δεν περιμένουμε μεγάλο σκορ, οπότε και επιλογή μας είναι το Under 2.5 σε απόδοση 1.73 από την Bwin.

Έργκριτε – Γκάις Προγνωστικά

Μετά από πέντε αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, η Έργκριτε υπέστη και πάλι την ήττα, αυτή τη φορά με το βαρύ 4-0. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, με την αντίπαλό της να είναι με διαφορά καλύτερη και την ίδια να μην είναι ιδιαίτερα απειλητική. Πανηγύρισε μόλις μια νίκη σε έξι φετινά εντός (1-3-2). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Γκάις, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, ερχόμενη από το εντός 1-1 με την Ακρόπολις. Μπορεί να μην ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και να προηγήθηκε λίγο πριν την ανάπαυλα, στην πορεία όμως δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση. Δεν σκόραρε στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της.

Δεν έρχονται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο μεταξύ τους ντέρμπι, οι δυο ομάδες. Θέλουν ωστόσο να βγάλουν αντίδραση, καθώς ένα θετικό αποτέλεσμα θα τις ανεβάσει και ψυχολογικά. Θεωρώ ότι η έδρα θα παίξει ρόλο, οπότε και επιλογή μου είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.30.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Ακρόπολις – Έστερ: Under 2.5 (1.73 @bwin)

20:00 Έργκριτε – Γκάις: Άσσος (1.83 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!