Krasnodar prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 03 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ρωσίας.

Κράσνονταρ – Ακμάτ Γκρόζνι Προγνωστικά

Μετά και από τη νίκη που πήρε επί της Ταμπόφ (0-4 εκτός), η Κράσνονταρ επέστρεψε και πάλι στα αρνητικά αποτελέσματα. Βρίσκεται έτσι στην 10η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 34 βαθμούς, μένοντας έξι μακριά από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ εντός έχει απολογισμό επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Μετά από οκτώ αναμετρήσεις και με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, η Ακμάτ Γκρόζνι πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, επικρατώντας με 2-0 της Άρσεναλ Τούλα. Έφτασε τους 29 συνολικά και βρίσκεται στην 11η θέση, στο -5 από τη σημερινή της αντίπαλο και στο +11 από τα μπαράζ παραμονής. Ηττήθηκε στις τελευταίες εξόδους της.

Να αφήσει πίσω τις τελευταίες αρνητικές εμφανίσεις της θέλει η Κράσνονταρ, η οποία καλείται σήμερα να βγάλει αντίδραση και πάρει κάτι το θετικό. Έχει την κατάλληλη ευκαιρία από τη στιγμή που παίζει κόντρα σε μια Ακμάτ Γκρόζνι που απογοητεύει στα εκτός της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.72 από την Bwin.

Ρούμπιν Καζάν – Σότσι Προγνωστικά

Μετά από πέντε αναμετρήσεις και με απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, η Ρούμπιν Καζάν υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε εντός έδρας με αντίπαλο την Κίμκι (1-3). Βρίσκεται έτσι στην έβδομη θέση της κατάταξης, ούσα στο -3 από την πρώτη τετράδα. Στις τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σότσι, μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, επικρατώντας με 5-0 της Ταμπόφ. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 40 συνολικά και μοιράζεται την τρίτη θέση με τις Λοκομοτίβ Μόσχας και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ είναι στο -8 από την κορυφή. Χωρίς διπλό στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-5).

Να εκμεταλλευτεί την έδρα και να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει απόψε η Ρούμπιν Καζάν, ώστε να παραμείνει κοντά στην τετράδα. Ανεβασμένη η Σότσι, που έρχεται από εντυπωσιακή νίκη, θέλει να δείξει κάτι καλό μακριά από την έδρα της. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.97.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:30 Κράσνονταρ – Ακμάτ Γκρόζνι: Άσσος (1.72 @bwin)

16:30 Ρούμπιν Καζάν – Σότσι: Goal/Goal (1.97 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!