prognostiko stoiximatos 03032022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Για σήμερα Πέμπτη 03/03, πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το Copa Libertadores.

Ατλέτικο Νασιονάλ – Ολίμπια Προγνωστικά

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα προέρχεται η Ατλέτικο Νασιονάλ, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα, από την οποία έφυγε με άδεια χέρια μετά και το τελικό 3-1, για το Απερτούρα της Κολομβίας. Έπαιξε με αρκετές αλλαγές, προηγήθηκε από νωρίς σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, για να δεχθεί ωστόσο στην πορεία την ολική ανατροπή. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ο Αλεχάντρο Ρεστρέπο, θα είναι με υπηρεσιακό τον Ερνάν Ντάριο Ερέρα, ενώ έχει και κάποιες απουσίες. Για να πάρει την πρόκριση, θέλει νίκη με πάνω από δυο τέρματα διαφορά.

Αήττητη σε έξι παιχνίδια μέσα στο 2022 η Ολίμπια, με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, ερχόμενη από το εντός 3-1 επί της Ατλέτικο Νασιονάλ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Έδειξε δυο διαφορετικά πρόσωπα στο ματς, ούσα απογοητευτική στο πρώτο, όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο όμως ανέβασε την απόδοση της κατακόρυφα, είχε την επιθετική πρωτοβουλία και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα, αποκτώντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Ταξίδεψε στην Κολομβία για δυο αποτελέσματα, καθώς της αρκεί πλέον και η ισοπαλία.

Ένα θαύμα κυνηγάει πλέον η Ατλέτικο Νασιονάλ, η οποία έχοντας υπηρεσιακό στον πάγκο της, καλείται να αντιδράση και να πάρει ευρεία νίκη, για να εξασφαλίσει και την πρόκριση. Έχει το πάνω χέρι η Ολίμπια, ωστόσο δεν παύει να είναι μια επιθετική ομάδα. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.10 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:30 Ατλέτικο Νασιονάλ – Ολίμπια: Goal/Goal (2.10 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!