Gremio prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας.

Γκρέμιο – Σάντος Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Γκρέμιο, σερί στο οποίο και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες, μετά και το εκτός 1-1 με την Κοριτίμπα. Παρουσιάζεται πιο δυνατή στα εντός της, μετρώντας εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Από την πλευρά της, η Σάντος έρχεται από την ήττα στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες με αντίπαλο την Παλμέιρας (0-1), που ήταν και η τέταρτη διαδοχική της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας προηγηθεί τρεις για το πρωτάθλημα. Θέλει να βγάλει αντίδραση, πριν να είναι αργά, όμως έχει ηττηθεί στις 5/6 τελευταίες εξόδους της, έχοντας και ένα διπλό. Αμφότερες θα παίξουν για το καλύτερο δυνατό, οπότε και πάμε με το συχνό στα μεταξύ τους Goal/Goal σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Κορίνθιανς – Σεαρά Προγνωστικά

Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Κορίνθιανς, κόντρα σε Μπραγκαντίνο (0-2 εντός) και Μπαΐα (2-1 εκτός), φτάνοντας τις τρεις στις τέσσερις πιο πρόσφατες. Αποδίδει καλύτερα στα εντός της, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα εξ αυτών (4-0-1). Επιστροφή στις ήττες για τη Σεαρά, μετά από τις δυο σερί νίκες κόντρα σε Γκοϊάς (0-4 εκτός) και Παλμέιρας (2-1 εντός), καθώς δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε (0-2 εντός). Επιπλέον, είναι αήττητη στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (5-1-0). Ισόβαθμες οι δυο ομάδες μετά από 33 παιχνίδια, οπότε και απόψε θα τα δώσουν όλα, για να πάρουν προβάδισμα στη μάχη για την κατάληψη μιας θέσης στη 12αδα. Ψάχνουν αντίδραση μετά την ήττα στο προηγούμενο ματς τους. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Γκρέμιο – Σάντος: Goal/Goal (2.00 @bwin)

02:30 Κορίνθιανς – Σεαρά: Goal/Goal (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!