prognostiko stoiximatos 03022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το κύπελλο Κύπρου.

Ανόρθωση – Πάφος Προγνωστικά

Αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων για την Ανόρθωση, στο οποίο και μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με την Ομόνοια, για το πρωτάθλημα. Αρκετές οι ευκαιρίες και για τις δυο πλευρές, το τελικό αποτέλεσμα ήταν και το πιο δίκαιο. Τώρα, θέλει να αφήσει στην άκρη τα του πρωταθλήματος και να επικεντρωθεί στο κύπελλο, στο οποίο έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης, μετά και το 1-3 με το οποίο επικράτησε στο πρώτο ματς.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Πάφο, επικρατώντας με 0-2 στην έδρα της ΠΑΕΕΚ, μετά και τις δυο ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, πήρε μια δίκαιη νίκη, παρότι δεν έπιασε το μέγιστο της απόδοσής της. Στόχος είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ, ενώ η ήττα με 1-3 στο κύπελλο, μπορεί να μην της αφήνει πολλά περιθώρια για πρόκριση, όμως δεν είναι ομάδα που παραδίνεται εύκολα.

Σαφές προβάδισμα έχει αποκτήσει η Ανόρθωση, μετά και το 1-3 με το οποίο επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι, στην έδρα της Πάφου. Έχει τον πρώτο λόγο για να επικρατήσει και απόψε, όμως η Πάφος δεν θα πέσει αμαχητί. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.20 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Ανόρθωση – Πάφος: Goal/Goal (2.20 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!