prognostika stoiximatos 02122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Γκρέμιο – Σάο Πάολο Προγνωστικά

Μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και μια ήττα, η Γκρέμιο υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μπαΐα (3-1). Είχε ευκαιρίες, αλλά και κατοχή, ωστόσο ήταν αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Είναι εντός επικίνδυνης ζώνης κι αν δεν κερδίσει απόψε, ουσιαστικά εξαντλεί τα όποια περιθώρια έχουν απομείνει για την παραμονή. Ηττήθηκε μια φορά στα έξι τελευταία εντός της (3-2-1).

Αήττητη εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Σάο Πάολο, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και εντός 2-0 επί της Σπορτ Ρεσίφε. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς είχε την επιθετική πρωτοβουλία στο ματς και βρήκε δυο φορές δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι έτσι στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στο Κόπα Λιμπερταδόρες, έχοντας παράλληλ και παιχνίδι λιγότερο. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις οκτώ πιο πρόσφατες εξόδους της (1-4-3).

Μόνο νίκη θέλει απόψε η Γκρέμιο, έτσι ώστε να εξακολουθεί να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, το έργο της δεν είναι καθόλου εύκολο, από τη στιγμή που η Σάο Πάολο διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Περιμένουμε να παίξουν επιθετικά και οι δυο πλευρές, με την επιλογή μας να είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2.02 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:00 Γκρέμιο – Σάο Πάολο: Goal/Goal (2.02 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!