prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 2 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας.

Βάρμπεργκς – Ντέγκερφορς Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Βάρμπεργκς, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και το εκτός 2-1 από τη Νόρκεπινγκ. Μπορεί να είχε περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει σωστά, για να φτάσει στο κάτι παραπάνω. Αήττητη στα επτά πιο πρόσφατα εντός της, έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Ντέγκερφορς, δίνοντας έτσι τέλος στο σερί των πέντε διαδοχικών ηττών που “έτρεχε” στο πρωτάθλημα. Υποδέχθηκε την ΑΪΚ, της οποίας και επικράτησε με 3-1, ούσα πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια, παρότι δημιούργησε λιγότερες ευκαιρίες. Χωρίς διπλό στις εννέα τελευταίες εξόδους της (0-2-7), έχοντας ηττηθεί στις έξι πιο πρόσφατες εξ αυτών.

Με βασικό της όπλο το εντός έδρας αήττητο σερί που έχει φτιάξει, θα παραταχθεί η Βάρμπεργκς, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Έχει τον πρώτο λόγο, κόντρα σε μια Ντέγκερφορς που μπορεί να έρχεται από σπουδαία νίκη, όμως εκτός απογοητεύει. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Χάλμσταντ – Έστερσουντ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Χάλμσταντ, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και το εντός 1-1 με τη Σίριους. Μπορεί να είχε περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει σωστά, για να φτάσει στο κάτι παραπάνω. Μόλις μια νίκη στα εννέα τελευταία εντός της (1-7-1). Από δυο σερί ήττες κόντρα σε Έρεμπρο (2-0 εκτός) και Τζουργκάρντεν (0-3 εντός), προέρχεται η Έστερσουντ. Κόντρα στην τελευταία, ήταν κατώτερη των προσδοκιών, είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και δεν απείλησε την αντίπαλό της. Ηττήθηκε και στις οκτώ πιο πρόσφατες εξόδους της, όπου κατάφερε να σκοράρει μόλις μια φορά.

Σε καθόλου καλή κατάσταση δεν βρίσκονται οι δυο ομάδες, με τις τελευταίες εμφανίσεις τους να είναι κατώτερες του μετρίου σε γενικές γραμμές. Κύριο πρόβλημα τους είναι το σκοράρισμα, οπότε και δεν περιμένουμε να ξεφύγει αρκετά το σκορ. Επιλογή μας, το Under 2.5 σε απόδοση 1.73.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Βάρμπεργκς – Ντέγκερφορς: Άσσος (1.80 @bwin)

18:30 Χάλμσταντ – Έστερσουντ: Under 2.5 (1.73 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!