Burkina Faso prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 02 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη ζώνη της Αφρικής.

Νίγηρας – Μπουρκίνα Φάσο Προγνωστικά

Δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του στα πέντε φιλικά που έδωσε τον Ιούνιο, ο Νίγηρας, όπου και μετρούσε μια νίκη και τέσσερις ήττες, μετά και το βαρύ 3-0 από το Σουδάν, στο πιο πρόσφατο εξ αυτών. Στις τελευταίες επίσημες υποχρεώσεις του, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, συγκέντρωσε μόλις τέσσερις βαθμούς και τερμάτισε τελευταίος στον όμιλό του. Δύσκολα θα δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από εδώ και πέρα. Την ήττα γνώρισε η Μπουρκίνα Φάσο, στα δυο φιλικά που έδωσε τον περασμένο Ιούνιο, από Ακτή Ελεφαντοστού (1-2) και Μαρόκο (0-1). Προερχόταν από μια πολύ καλή παρουσία στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, όπου σε έξι παιχνίδια έμεινε αήττητη (3-3-0) και προκρίθηκε στα τελικά ως καλύτερη πρώτη. Τέτοιες εμφανίσεις θέλει να επαναλάβει και σε αυτά τα προκριματικά.

Την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της σε αυτά τα προκριματικά έχει απόψε η Μπουρκίνα Φάσο, με την προϊστορία κόντρα στο Νίγηρα να είναι με διαφορά υπέρ της. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Μαδαγασκάρη – Μπενίν Προγνωστικά

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε σερί αγώνες, σε επίσημο και φιλικό επίπεδο, η Μαδαγασκάρη, μετρώντας δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και την εντός έδρας “λευκή” ισοπαλία με το Νίγηρα, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, τον περασμένο Μάρτιο. Γεγονός που της στέρησε και την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ερίκ Ραμπεσαντρατανά πλέον. Ούτε το Μπενίν ωστόσο κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Κόπα Άφρικα, την οποία και έχασε στις λεπτομέρειες από τη Σιέρα Λεόνε. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσε, έχοντας ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα εξ αυτών.

Οι δυο ομάδες θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία μπορούν σε αυτά τα προκριματικά, αν και δεν είναι τα φαβορί. Θα δώσουν τα πάντα για να μπουν με το δεξί στον όμιλο τους. Δύσκολα να ξεχωρίσουμε κάποια ως φαβορί για τη νίκη, θα κρατήσουμε τουλάχιστον το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 1.91.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Νίγηρας – Μπουρκίνα Φάσο: Διπλό (1.70 @bwin)

19:00 Μαδαγασκάρη – Μπενίν: Χ Ημίχρονο (1.91 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!