AIK prognwstiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 2 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις από τη Δανία.

ΑΪΚ – Χάλμσταντ Προγνωστικά

Αήττητη εδώ και τρεις αναμετρήσεις η ΑΪΚ, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός 1-1 με την Έρεμπρο. Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς ήταν με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό, δημιουργώντας πολύ περισσότερες ευκαιρίες. Σε επτά εντός έδρας παιχνίδια παραμένει αήττητη, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Από ένα αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων προέρχεται στο πρωτάθλημα η Χάλμσταντ, στο οποίο και μετράει δυο νίκες και πέντε ισοπαλίες, ερχόμενη από το διπλό στην έδρα της Έστερσουντ (0-1). Καλύτερη με διαφορά, τα βρήκε σκούρα μέχρι να βρει δίχτυα, κάτι που έγινε πράξη με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ισοπαλίες σε έξι φετινές εξόδους.

Ερχόμενες από αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, οι δυο ομάδες θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Εμείς ωστόσο θα δώσουμε προβάδισμα στην ΑΪΚ, η οποία πείθει περισσότερο, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Σίριους – Έρεμπρο Προγνωστικά

Mετά τις δυο ήττες που υπέστη από Μάλμε (4-0 εκτός) και Τζουργκάρντεν (5-1 εκτός), Σίριους πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, επικρατώντας με 2-0 της Ντέγκερφορς. Μπήκε πολύ δυναμικά και προηγήθηκε από νωρίς, ενώ ένα “δώρο” της αντιπάλου λίγο πριν το μισάωρο, ουσιαστικά τελείωσε και το ματς. Σε πέντε φετινά εντός έδρας παιχνίδια μετράει τρεις νίκες και από μια ισοπαλία και ήττα. Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Έρεμπρο, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αναμετρήσεις, μετρώντας μια ισοπαλία και πέντε ήττες, μετά και το εντός 1-1 με την ΑΪΚ. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, ωστόσο προηγήθηκε κόντρα στη ροή, για να δεχθεί την ισοφάριση στη συνέχεια. Παραμένει στην τελευταία θέση, με οκτώ βαθμούς, ενώ ηττήθηκε στις 5/6 φετινές της εξόδους, έχοντας και ένα διπλό.

Να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή εντός έδρας παρουσία της, αλλά και το γεγονός ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Έρεμπρο, θέλει απόψε η Σίριους. Είναι το φαβορί, οπότε και εμείς τη στηρίζουμε. Επιλογή μας είναι λοιπόν ο Άσσος σε απόδοση 1.92.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 ΑΪΚ – Χάλμσταντ: Άσσος (1.70 @bwin)

20:00 Σίριους – Έρεμπρο: Άσσος (1.83 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!