Shamrock Rovers prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 02 Ιουλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ιρλανδίας.

Μποέμιανς – Σεντ Πάτρικς Προγνωστικά

Μετά από πέντε αναμετρήσεις και με απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, η Μποέμιανς υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Σλίγκο Ρόβερς, από την οποία και ηττήθηκε με 4-0. Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς δεν είχε τόσο κακή εμφάνιση, ενώ δημιούργησε και αρκετές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα. Στο 5-1-3 ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας επικρατήσει στα πέντε πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της. Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα προέρχεται η Σεντ Πάτρικς, στο οποίο και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός 1-1 με τη Γουότερφορντ. Αποτέλεσμα δίκαιο, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, αν και η ίδια αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για μεγάλο διάστημα. Στο 3-5-1 ο εκτός έδρας απολογισμός της.

Να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή εικόνα που έχει στα τελευταία εντός της, θέλει η Μποέμιανς, έτσι ώστε να επιστρέψει στις νίκες και να μειώσει τη διαφορά από τις πιο πάνω θέσεις. Έχει τον πρώτο λόγο, από τη στιγμή που η Σεντ Πάτρικς δεν πείθει πλήρως στα εκτός της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.07 από την Bwin.

Σάμροκ Ρόβερς – Ντάνταλκ Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη σε κάποιο από τα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Σάμροκ Ρόβερς , όπου και μετράει μια ήττα από τη Μποέμιανς (1-0 εκτός) και μια ισοπαλία με τη Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ (1-1 εντός). Κόντρα στην τελευταία, παρότι δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και προηγήθηκε στο σκορ, εν τέλει δεν ήταν ικανή να πάρει το κάτι παραπάνω. Στο 4-4-1 ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, αγνοώντας το τρίποντο στα τέσσερα τελευταία εξ αυτών. Αήττητη εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Ντάνταλκ, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 2-1 επί της Ντέρι Σίτι. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και είχε περισσότερες ευκαιρίες σε αντίθεση με την αντίπαλό της. Στο 3-4-2 ο εκτός έδρας απολογισμός της, έχοντας πάρει το διπλό στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της.

Αντίδραση ψάχνει η Σάμροκ Ρόβερς, μετά και τα δυο σερί αρνητική της αποτελέσματα, έτσι ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της κατάταξης. Δεν αναμένεται όμως να έχει εύκολο έργο κόντρα στην ανεβασμένη Ντάνταλκ. Επιλογή μας, είναι το συχνό στα μεταξύ τους Goal/Goal σε απόδοση 1.93.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Μποέμιανς – Σεντ Πάτρικς: Άσσος (2.07 @bwin)

22:00 Σάμροκ Ρόβερς – Ντάνταλκ: Goal/Goal (1.93 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!