Netherlands prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 02 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα φιλικά των εθνικών ομάδων.

Ρουμανία – Γεωργία Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου προέρχεται η Ρουμανία, κόντρα σε Γερμανία (0-1 εντός) και Αρμενία (3-2 εκτός). Στο τελευταίο εξ αυτών, με την Αρμενία, υπήρχε ισορροπία μεταξύ των δυο ομάδων, ωστόσο το αριθμητικό μειονέκτημα των Ρουμάνων, τους στέρησε το κάτι παραπάνω. Τώρα δίνει δυο φιλικά προετοιμασίας ενόψει και των νέων υποχρεώσεων για τα προκριματικά, στις αρχές του Σεπτέμβρη. Αρκετές οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και οκτώ παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, η Γεωργία, σερί στο οποίο μετράει από τέσσερις ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εκτός 1-1 με την Ελλάδα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτός ήταν και ο πρώτος της βαθμός σε αυτά τα προκριματικά, έχοντας προηγηθεί οι δυο ήττες από Σουηδία (1-0 εκτός) και Ισπανία (1-2 εντός). Από τη στιγμή που δεν έχει υποχρεώσεις, δίνει δυο φιλικά προετοιμασίας με Ρουμανία και Ολλανδία (06/06).

Δες το Euro 2021 πρόγραμμα

Μπορεί να πρόκειται για φιλικό παιχνίδι και οι δυο ομάδες να έχουν αρκετές απουσίες βασικών παικτών, αλλά και νέα πρόσωπα στην αποστολή της, ωστόσο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Ρουμανία. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν πιο ποιοτικό σύνολο και θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη απόψε. Οπότε επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Ολλανδία – Σκωτία Προγνωστικά

Από δυο σερί νίκες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου προέρχεται η Ολλανδία, επί των Λετονίας (2-0 εντός) και Γιβραλτάρ (0-7 εκτός), φτάνοντας έτσι τους έξι βαθμούς σε τρία ματς, έχοντας παράλληλα και μια ήττα, με 4-2 από την Τουρκία, στην πρεμιέρα. Στρέφει τώρα την προσοχή της στο ερχόμενο Euro, επιστρέφοντας στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2014. Στερείται εδώ και καιρό τις υπηρεσίες του αρχηγού της, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (ΑΜ 38/4), ενώ με εξαίρεση τη Σκωτία, θα αντιμετωπίσει και τη Γεωργία (06/06).

Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου προέρχεται η Σκωτία, μετρώντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 4-0 επί των Νήσων Φερόε. Φέτος, δίνει το παρόν στα τελικά του Euro για πρώτη φορά μετά το 1996, με το κλίμα στις τάξεις της να είναι πανηγυρικό γι’ αυτή την επιτυχία της. Γι’ αυτό και θέλει να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει και της έναρξης της διοργάνωσης, δίνοντας δυο πολύ δυνατά φιλικά, με Ολλανδία απόψε και με την Αγγλία στη συνέχεια (06/06).

Αμφότερες επιστρέφουν μετά από καιρό στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης, οπότε και θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα και να δείξουν ότι καλύτερο μπορούν. Στο μεταξύ τους, μπορεί η Ολλανδία να είναι το φαβορί, ωστόσο οι Σκωτσέζοι δεν αφήνουν εύκολα κανένα παιχνίδι, κάτι που περιμένουμε να κάνουν και απόψε. Επιλογή μας, το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Ρουμανία – Γεωργία: Άσσος (1.70 @bwin)

21:45 Ολλανδία – Σκωτία: Over 2.5 (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!