prognostiko stoiximatos 02042022

Δεν δικαιωθήκαμε με τη χθεσινή επιλογή του Χ2 (απόδοση 2.05) στην αναμέτρηση της Δανίας, ανάμεσα σε Βίμποργκ και Σοντερίσκε, καθώς οι γηπεδούχοι επικράτησαν εν τέλει με 2-1. Το αφήνουμε πίσω μας και πάμε παρακάτων όμως. Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε το παιχνίδι από τα πλέι οφ της Κύπρου.

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ Προγνωστικά

Αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της η Ανόρθωση, έχοντας τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, μετά και το εκτός 2-2 με την Πάφο, όπου και “έκλεψε” το βαθμό στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αποτέλεσμα δίκαιο, με τις δυο πλευρές να έχουν από ένα ημίχρονο, με την Ανόρθωση να αποδίδει καλύτερα στο δεύτερο μισό και να αποφεύγει τα χειρότερα στο φινάλε. Υπέστη μόλις μια ήττα στα επτά πιο πρόσφατα εντός της, έχοντας ακόμη τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων για τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, ερχόμενος από το εντός 0-0 με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, υπήρχαν αρκετά λάθη και νευρικότητα και από τις δυο πλευρές, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει κάποιες καλές στιγμές αλλά να είναι αρκετά άστοχος στην τελική προσπάθεια. Παρέμεινε αήττητος στις δέκα τελευταίες εξόδους του (7-3-0), έχοντας πάρει το διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξ αυτών.

Τη νίκη για τους δικούς τους λόγους ψάχνουν απόψε και οι δυο πλευρές. Η μεν Ανόρθωση για να μπει, έστω και προσωρινά, εντός της τετράδος, ο δε ΑΠΟΕΛ για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και να παραμείνει ζωντανός για τον τίτλο. Περιμένουμε να παίξουν επιθετικά και οι δυο, βρίσκονται δίχτυα, με την επιλογή μας να είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.90 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ: Goal/Goal (1.90 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!


To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (28 Μαρτίου – 3 Απριλίου 2022)

  • Λίβερπουλ – Γουότφορντ
  • Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ
  • Ντόρτμουντ – Λειψία
  • Μπέτις – Οσασούνα
  • Μονπελιέ – Μπρεστ
  • Βαλένθια – Κάντιθ
  • Γιουβέντους – Ίντερ

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​