Palmeiras prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 02 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από την Α’ Βραζιλίας.

Παλμέιρας – Μποταφόγκο Προγνωστικά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στις τάξεις της Παλμέιρας, μετά και την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες, σε έναν βραζιλιάνικο τελικό με αντίπαλο τη Σάντος (1-0), το βράδυ του Σαββάτου. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα στρέφει τώρα την προσοχή της στο πρωτάθλημα, εκεί όπου ψάχνει την πρώτη νίκη μετά από τρία παιχνίδια (0-1-2), μετά και το εντός 1-1 με τη Βάσκο ντα Γκάμα. Ποντάρει πολλά στον παράγοντα έδρα, εκεί όπου παραμένει αήττητη στα οκτώ πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς, στα έξι εκ των οποίων πανηγύρισε το τρίποντο.

Από την έκτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μποταφόγκο, έχοντας ηττηθεί κατά σειρά από Κορίνθιανς (0-2 εντός), Ατλέτικο Παραναένσε (0-2 εντός), Βάσκο ντα Γκάμα (3-0 εκτός), Σάντος (2-1 εκτός), Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (1-3 εντός) και Φλουμινένσε (2-0 εκτός). Έφτασε τις 13 ήττες στα 14 τελευταία ματς πρωταθλήματος, είναι σταθερά στην τελευταία θέση και απέχει δώδεκα βαθμούς από τη ζώνη σωτηρίας, με τα  περιθώρια να στενεύουν. Ξεκάθαρο φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, οπότε επιλογή μου είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Παλμέιρας – Μποταφόγκο: Άσσος (1.75 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!