Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 02 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Γερμανίας.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λεβερκούζεν Προγνωστικά

Μετά από εννέα αγωνιστικές, με επτά ισοπαλίες και δύο ήττες, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πανηγύρισε την τρίτη φετινή νίκη της. Αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός της, με τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Αντιθέτως, η Λεβερκούζεν υπέστη και πάλι την ήττα, μετά από 13 αναμετρήσεις και με απολογισμό εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Ωστόσο, επικράτησε και στα πέντε τελευταία εκτός της, στη διοργάνωση. Δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση οι “ασπιρίνες”, οπότε και επιλέγουμε το Διπλό σε απόδοση 2.40 από την Bwin.

Στουτγκάρδη – Λειψία Προγνωστικά

Την επιστροφή στις νίκες μετά από δυο αναμετρήσεις αναζητεί η Στουτγκάρδη, που εξακολουθεί να είναι σε τροχιά διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Σκοράρει στα δώδεκα από τα 13 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Απέναντι της, μια αήττητη εδώ και επτά αγωνιστικές Λειψία, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, και με νίκη απόψε μπορεί να περάσει ακόμη και στην κορυφή της κατάταξης. Αήττητη στα μεταξύ τους οι φιλοξενούμενοι, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.Λ αμβάνοντας υπόψη πως η Λειψία αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν αποκλείεται να δούμε μία αναμέτρηση με υψηλό σκορ, με την επιλογή μας να είναι το Over 3.5 σε αποδοση 2.25.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λεβερκούζεν Διπλό (2.40 @bwin)

21:30 Στουτγκάρδη – Λειψία Over 3.5 (2.25 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!