prognostika stoiximatos

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 1 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας.

Έλφσμποργκ – Γκέτεμποργκ Προγνωστικά

Από τρεις σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Έλφσμποργκ, κόντρα σε Έστερσουντ (3-1 εκτός), Μάλμε (0-1 εντός) και Μιάλμπι (4-0 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, έδειξε αρκετά αμυντικά προβλήματα και δεν αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες της παρουσιάστηκαν. Μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία εντός της, μετρώντας ακόμη πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Παράλληλα, και η Γκέτεμποργκ έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, από ΑΪΚ (3-1 εκτός), Χάμαρμπι (3-0 εκτός) και Κάλμαρ (0-2 εντός). Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς ήταν κατώτερη των προσδοκιών, ενώ παρότι άσκησε πίεση, δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλό της. Ηττήθηκε στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της, έχοντας και μια νίκη.

Ερχόμενες από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, οι δυο πλευρές θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Τον πρώτο λόγο έχει η Έλφσμποργκ, που αποδίδει καλύτερα στα εντός της, την ώρα που η Γκέτεμποργκ απογοητεύει μακριά από το σπίτι της. Επιλογή μας, ο Άσσος και Over 1.5 σε απόδοση 1.98 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Έλφσμποργκ – Γκέτεμποργκ: Άσσος και Over 1.5 (1.98 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!