Senegal prognostiko

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 01 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη ζώνη της Αφρικής.

Σενεγάλη – Τόγκο Προγνωστικά

Τη μάχη της στα προκριματικά ξεκινάει απόψε η Σενεγάλη, μετά από τη συμμετοχή της στο COSAFA Cup, όπου και έφτασε μέχρι τον τελικό, για να ηττηθεί στα πέναλτι από τη Νότιο Αφρική, μετά και το μεταξύ τους 0-0, σε κανονική διάρκεια και παράταση. Στόχος της σε αυτά τα προκριματικά, η δεύτερη διαδοχική πρόκριση στα τελικά, ενώ θα είναι με όλα της τα αστέρια απόψε, με εξαίρεση τον Μπαλντέ Κεϊτά της Μονακό. Μια νίκη (2-0 τη Γουινέα) και μια ήττα (0-1 από τη Γκάμπια) ήταν ο απολογισμός για το Τόγκο στα δυο φιλικά του περασμένου Ιούνη. Απόψε, κάνει επίσημο ντεμπούτο ο Πάουλο Ντουάρτε στον πάγκο του, ενώ η πορεία του στα προκριματικά ξεκίνησε από τον πρώτο γύρο, όπου και απέκλεισε τις Κομόρες (1-1 εκτός, 2-0 εντός).

Ξεκάθαρο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του 8ου ομίλου η Σενεγάλη, θέλει να μπει με το δεξί στα προκριματικά. Ωστόσο, το Τόγκο είναι μια επιθετική ομάδα και περιμένουμε να της κάνει τη ζωή δύσκολη. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.10 από την Bwin.

Λιβύη – Γκαμπόν Προγνωστικά

Ένα αρνητικό σερί εννέα αγώνων, φιλικών και επίσημων, χωρίς νίκη συνεχίζει να μετράει η Λιβύη. Στον πιο πρόσφατο εξ αυτών, ηττήθηκε με 0-1 από το Σουδάν, με τον Χαβιέ Κλεμέντε να ξεκινάει με το αριστερό τη θητεία του στον πάγκο της ομάδος. Παράλληλα, έμεινε εκτός συνέχειας από τα προκριματικά του κυπέλλου Αραβίας.  Τώρα, θέλει να δείξει ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, αν και γνωρίζει πως σε καμία περίπτωση δεν είναι φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση. Έστω και σε ισοβαθμία, η Γκαμπόν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, παρά την ήττα που υπέστη στο τελευταίο αντίστοιχο παιχνίδι της, στην έδρα της Ανγκόλας (2-0). Δεν απείλησε σε καμία περίπτωση και είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα, θέλει να κάνει την υπέρβαση για πρώτη φορά στα χρονικά και να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ταξίδεψε με όλα της τα αστέρια.

Πολύ πιο ποιοτικό το σύνολο της Γκαμπόν, με παίκτες από αρκετά μεγάλα πρωταθλήματα. Είναι λογικό φαβορί κόντρα σε μια Λιβύη που παρά την αλλαγή προπονητή, η εικόνα της είναι απογοητευτική. Επιλογή μας, το 2 (DNB) σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Σενεγάλη – Τόγκο: Goal/Goal (2.10 @bwin)

22:00 Λιβύη – Γκαμπόν: 2 (DNB) (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!