La Equidad prognostiko

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 01 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Κολομβίας.

Μπογιάκα Τσίκο – Αλιάνσα Πετρολέρα Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μπογιάκα Τσίκο, μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2 στην έδρα της Όνσε Κάλντας. Βρίσκεται έτσι στην 17η θέση, με έντεκα βαθμούς, αλλά και τελευταία στη γενική βαθμολογία. Σε έξι εντός έδρας παιχνίδια στο φετινό Απερτούρα, μετράει από τρεις νίκες και ισοπαλίες. Εξακολουθεί να μην έχει πανηγυρίσει τη νίκη στο πρωτάθλημα η Αλιάνσα Πετρολέρα, όπου σε 13 παιχνίδια μετράει τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες, μετά και το εντός 0-2 από τη Λα Εκιδάδ. Συμπλήρωσε 27 παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας οκτώ ισοπαλίες και 19 ήττες. Παράλληλα, δεν έχει πανηγυρίσει το διπλό σε καμία από τα 15 πιο πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και έντεκα ήττες.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Μπογιάκα Τσίκο, η οποία είναι τελευταία στη γενική βαθμολογία και θέλει να εξακολουθεί να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Πιο πειστική από την Αλιάνσα Πετρολέρα, σε αυτό το Απερτούρα, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Λα Εκιδάδ – Ντεπορτίβο Κάλι Προγνωστικά

Αήττητη σε οκτώ αναμετρήσεις η Λα Εκιδάδ, μετρώντας τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, μετά και το εκτός 0-0 με τη Ντεπορτίβο Περέιρα, όπου ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Κάπως έτσι, έφτασε τους 27 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση, μαζί με τη Τζούνιορ, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, ούσα και στο -1 από την κορυφή. Πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό Απερτούρα. Αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αναμετρήσεις η Ντεπορτίβο Κάλι, σε ένα σερί όπου και μετράει έξι ισοπαλίες και δυο ήττες, μετά και το εντός 1-1 με τη Ντεπορτίβο Πάστο. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 25 συνολικά και βρίσκεται σε τριπλή ισοβαθμία στην έβδομη θέση. Τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα επτά εκτός της, για το φετινό Απερτούρα.

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Λα Εκιδάδ, σε σχέση με τη Ντεπορτίβο Κάλι που εξακολουθεί να παραπαίει στα τελευταία της παιχνίδια. Γνωρίζει πως με νίκη απόψε περνάει στην κορυφή της βαθμολογίας, οπότε και πάμε με το 1 (DNB) σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:00 Μπογιάκα Τσίκο – Αλιάνσα Πετρολέρα: Άσσος (1.75 @bwin)

04:05 Λα Εκιδάδ – Ντεπορτίβο Κάλι: 1 (DNB) (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!