prognostiko stoiximatos 01042022

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλη την παρέα του Bethome.gr! Αφήνουμε πίσω μας τις εθνικές ομάδες, για την ώρα τουλάχιστον, και επιστρέφουμε στην κανονικότητα μας και πάλι, με φουλ αγωνιστική δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα. Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε το παιχνίδι από τα πλέι άουτ της Δανίας.

Βίμποργκ – Σοντερίσκε Προγνωστικά

Αήττητη παρέμεινε στα δυο τελευταία παιχνίδια της η Βίμποργκ, έχοντας μια νίκη (2-0 τη Βέιλε) και μια ισοπαλία (1-1 με Άαρχους). Κόντρα στην τελευταία, αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ήταν αρκετά άτυχη για να βρεθεί πίσω στο σκορ και να ισοφαρίσει απλά, καθώς είχε τρία δοκάρια συνολικά και έχασε και πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. Ξεκινάει ως πρώτη στα πλέι άουτ, ούσα στο +11 από την τελευταία δυάδα. Μια νίκη στα οκτώ τελευταία εντός της (1-4-3).

Αγνοεί τη νίκη εδώ και 13 παιχνίδια η Σοντερίσκε, σε ένα σερί όπου και μετράει πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες, μετά και το εντός 1-1 με τη Ράντερς. Ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, ίσως και να άξιζε το κάτι παραπάνω, όμως παρότι προηγήθηκε, εν τέλει δέχθηκε στην πορεία την ισοφάριση από δικό της λάθος. Παραμένει ουραγός και στο -8 από τη ζώνη σωτηρίας. Χωρίς διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Από θετικές εμφανίσεις προέρχονται και οι δυο πλευρές, παρότι ήταν αρκετά άτυχες να πάρουν αμφότερες έναν βαθμό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Στο αποψινό μεταξύ τους, η Βίμποργκ έχει τον πρώτο λόγο από τη στιγμή που έδειξε πιο σταθερή στη σεζόν, όμως η Σοντερίσκε είναι μαχητική και πήρε αποτέλεσμα στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της σε αυτή την έδρα. Επιλογή μας, το Χ2 σε απόδοση 2.05 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Βίμποργκ – Σοντερίσκε: Χ2 (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (28 Μαρτίου – 3 Απριλίου 2022)

  • Λίβερπουλ – Γουότφορντ
  • Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ
  • Ντόρτμουντ – Λειψία
  • Βαλένθια – Κάντιθ
  • Μονπελιέ – Μπρεστ
  • Μπέτις – Οσασούνα
  • Γιουβέντους – Ίντερ

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​