St. Pauli prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 01 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Α’ Δανίας και Β’ Γερμανίας.

Σοντερίσκε – Λίνγκμπι Προγνωστικά

Από τρεις διαδοχικές ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Σοντερίσκε, κόντρα σε Βέιλε (0-1 εντός), Κοπεγχάγη (3-2 εκτός) και Άαρχους (2-0 εκτός), φτάνοντας έτσι τις πέντε στις έξι τελευταίες ανατρήσεις για το πρωτάθλημα. Στο 4-1-3 ο απολογισμός της στα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας ηττηθεί στις τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα (1-0-3). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Λίνγκμπι, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και το εντός 2-2 με την Κοπεγχάγη. Ηττήθηκε στις επτά από τις οκτώ φετινές της εξόδους για το πρωτάθλημα, έχοντας και ένα διπλό.

Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση η Σοντερίσκε, έρχεται από τρεις σερί ήττες, όμως απόψε έχει την ευκαιρία να δείξει κάτι πιο πειστικό, δεδομένου πως η Λίνγκμπι απογοητεύει με τις εμφανίσεις της, ειδικά μακριά από την έδρα της. Ωστόσο είναι ομάδα που σκοράρει, κάτι που περιμένουμε να κάνει άλλη μια φορά. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Σαν Πάουλι – Αμβούργο Προγνωστικά

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Σαν Πάουλι, έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, κόντρα σε Χάιντενχαϊμ (3-4 εκτός), Σαντχάουσεν (2-1 εντός), Νυρεμβέργη (1-2 εκτός) και Ντάρμσταντ (3-2 εντός). Στο 4-3-4 ο εντός έδρας απολογισμός της, δύσκολα θα κινδυνέψει. Μετά από έντεκα παιχνίδια με επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, το Αμβούργο ηττήθηκε ξανά, αυτή τη φορά από την Βίρτσμπουργκερ Κίκερς (3-2 εκτός). Στο 5-4-2 ο εντός έδρας απολογισμός της.

Μονόδρομος η νίκη για το Αμβούργο, που προβληματίζει τελευταία με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά του. Ωστόσο, άκρως φορμαρισμένη η Σαν Πάουλι, που θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για παραμονή. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν κάτι το θετικό, με την επιλογή μας να είναι το σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Σοντερίσκε – Λίνγκμπι: Goal/Goal (1.75 @bwin)

21:30 Σαν Πάουλι – Αμβούργο: 1Χ (1.75 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!