prognostiko stoiximatos 01032022

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 01 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Μασατλάν – Νεκάξα Προγνωστικά

Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Μασατλάν, κόντρα σε Κερετάρο (2-0 εκτός) και Πατσούκα (3-1 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, ήταν κατώτερη των προσδοκιών, δεν κατάφερε να δείξει κάτι το αξιόλογο, παρότι μείωσε προσωρινά σε 2-1. Για ακόμη μια φορά υπέπεσε σε αρκετά ατομικά λάθη που της στοίχισαν. Τώρα, θέλει να πάρει κάτι το θετικό και να ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Ποντάρει στην έδρα της, εκεί όπου πανηγύρισε και στα δυο πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς της.

Παράλληλα, και η Νεκάξα προέρχεται από ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας ματς με τη Λεόν, μετά και το τελικό 0-1. Αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς δεν ήταν σε καμία περίπτωση χειρότερη και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Αξιοσημείωτο, ότι μετράει επτά βαθμούς συνολικά, οι οποίοι ήρθαν σε εκτός έδρας παιχνίδια της.

Αντίδραση θέλουν να βγάλουν αμφότερες, μετά και τα αρνητικά αποτελέσματα τους την προηγούμενη αγωνιστική, με τα οποία παραμένουν χαμηλά στην κατάταξη. Δεν έχουν αρκετές διαφορές σαν ομάδες, επιλογή μας, η Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.05 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

05:00 Μασατλάν – Νεκάξα: Χ Ημίχρονο (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!