φρουροσ προγνωστικα 23-02-2024

Πολωνοί και Αζέροι ήταν εκνευριστικά άστοχοι χθες, ιδιαίτερα στο ματς της Καραμπάγκ αυτά που έχουν χαθεί στην κανονική διάρκεια, ήταν για να τραβάω τις λίγες τρίχες που έχουν απομείνει στο κεφάλι μου.

40 μονάδες λοιπόν χαμένες για τα προγνωστικά στοιχήματος, σβήνουμε και προχωράμε.

Σαφχάουζεν – Σιόν

Έχει βρει σφυγμό η Σαφχάουνεν, τρέχει μίνι αήττητο τεσσάρων αγώνων με 3 νίκες 1 ισοπαλία, ενώ εντός έδρας γράφει 4/5 G/G στα πιο πρόσφατα. Το κομμάτι της κάνει η πρωτοπόρος Σιόν, 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, οι τέσσερις με συνοδεία αμφίσκορου. Αξίζει να ρισκάρουμε στο G/G (1,93)

Σαρλερουά – Γκένκ

Τεράστια η ανάγκη τους για τρίποντο, για διαφορετικούς φυσικά λόγους η καθεμία. 5/6 G/G +over 3,5 στα τελευταία εντός της για την Σαρλερουά, 5/6 αμφίσκορα η Γκενκ. Από το 2017 κι έπειτα βρέθηκαν αντιμέτωπες 8 συνολικά φορές, οι 5 έληξαν ισόπαλες κι οι τρεις από αυτές με σκορ 2-2. G/G +over 2,5 (2,10)

**Τουφεκιά στο Ακριβές Σκορ: 2-2 (13,50)**

Κόβεντρι – Πρέστον

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 20 σερί παιχνίδια παραμένει αήττητη η Πρέστον στο Ρίκοκ Αρένα, ενώ εκτός έδρας γράφει 5/6 αμφίσκορα. Από 5/6 κομπόστες έρχεται η Κόβεντρι, φοβερή προϊστορία για την Πρέστον εναντίον της γηπεδούχου 2-7-7 μετράει. G/G (1,91)

Αρούκα – Φαμαλικάο

Με τον Γκοντίνιο στο στραγάλι, ακολουθούμε την περπατημένη που δε χαλάει και δεν είναι άλλη από τον καταλογισμό πέναλτι (3,20) κάτι που φέτος το ‘’χει κάνει  ψωμοτύρι, με 10/15 στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’G/G’’

‘’Boom’’

‘’Pk’’


👉ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: ΝΕΑ LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!