Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Το παιχνίδι της Τρανμίρ χθες αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, τουλάχιστον στο άλλο παιχνίδι επιβεβαιώθηκε η επιλογή μου και υπήρξε ένα μικρό κέρδος. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Απόψε διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας και δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Καταρχάς θα υπάρξει μία ανάλυση του τι θέλει κάθε ομάδα σε κάθε αγώνα και μετά θα σας γράψω τι θα παίξω εγώ…. Γιατί γνωρίζω πώς αρκετοί ποντάρετε, σε ότι αποδόσεις και αν υπάρχουν, τις ενδιαφερόμενες ομάδες απέναντι στις αδιάφορες. Επίσης κάποιοι περιμένετε το live για να τοποθετηθείτε τότε… Σέβομαι όλες τις απόψεις και επιλογές, γι’ αυτό θα προσπαθήσω να τις ικανοποιήσω όλες.

Ας δούμε λοιπόν αρχικά τι θέλει κάθε ομάδα σε κάθε παιχνίδι της σημερινής αγωνιστικής για να πετύχει τους στόχους της. Και αναφέρομαι σε σοβαρούς στόχους, δηλαδή άνοδο και παραμονή, όχι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται και άλλα τέτοια προπονητικά κλισέ…

Βιτόρια Μπαϊα – Βίλα Νόβα: H Βιτόρια μένει στην κατηγορία μόνο αν κερδίσει και ταυτόχρονα δεν κερδίσει η Λοντρίνα και να χάσει η Ρέμο. Αδιάφορη βαθμολογικά η Βίλα Νόβα.

Αβαϊ – Σαμπάιο Κορέα: Η Αβαϊ με νίκη ανεβαίνει κατηγορία. Αν φέρει ισοπαλία θα πρέπει για να πάρει την άνοδο να μην κερδίσει καμία εκ των CSA, Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας και Γκουαρανί. Υπάρχει και ένα σενάριο να ανέβει ακόμη και αν χάσει, αλλά θα πρέπει να χάσει και η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας και να μην κερδίσει καμία εκ των CSA, Γκουαρανί. Αδιάφορη βαθμολογικά η Σαμπάιο Κορέα.

Οπεράριο – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας: Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας για να ανέβει κατηγορία πρέπει να κερδίσει και να μην νικήσει η Αβαϊ. Ισως τα καταφέρει και με ισοπαλία, αν χάσει η Αβαϊ και δεν κερδίσει καμία εκ των CSA και Γκουαρανί. Αδιάφορη βαθμολογικά η Οπεράριο.

CSA  – Μπραζίλ Ντε Πελότας: Η CSA για να ανέβει κατηγορία πρέπει να κερδίσει και να μην κερδίσει καμία εκ των Αβαϊ, Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας. Αδιάφορη βαθμολογικά και υποβιβασμένη η Μπραζίλ Ντε Πελότας.

Λοντρίνα – Βάσκο Ντα Γκάμα: Η Λοντρίνα μένει στην κατηγορία μόνο αν κερδίσει και δεν νικήσει η Ρέμο. Αδιάφορη βαθμολογικά η Βάσκο Ντα Γκάμα.

Γκοϊάς – Μπρούσκε: Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Μποταφόγκο – Γκουαρανί: Η Γκουαρανί για να ανέβει κατηγορία πρέπει να κερδίσει απόψε και να μην νικήσει καμία εκ των Αβαϊ, Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, CSA. Αδιάφορη βαθμολογικά η Μποταφόγκο.

Ρέμο – Κονφιάνσα: Η Ρέμο με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Αλλά μπορεί να τα καταφέρει και με ισοπαλία, αν δεν κερδίσει η Λοντρίνα, ενώ ίσως το πετύχει και με ήττα, φτάνει να μην κερδίσει καμία εκ των Λοντρίνα, Βιτόρια. Αδιάφορη βαθμολογικά και υποβιβασμένη η Κονφιάνσα.

Από τα παραπάνω προκύπτει πώς η δυάδα των ομάδων που κερδίζουν και πετυχαίνουν τον στόχο τους, χωρίς να τους νοιάζει τίποτα άλλο, είναι Αβαϊ – Ρέμο, η οποία πρωί Κυριακής πληρώνει 1,66 στην  Betshop!

Προσωπικά δεν θα τις ποντάρω, παρά μόνο στο live, αν αργήσουν να σκοράρουν… Πάμε να παραθέσω τις δύο προτάσεις μου, pre game.

Βιτόρια – Βίλα Νόβα Προγνωστικά

Η Βιτόρια δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία, αλλά είναι υποχρεωμένη να κερδίσει και πρέπει να μπει δυνατά στον αγώνα, μήπως και αγχώσει τους αντιπάλους της σε άλλα γήπεδα. Η Βίλα Νόβα αυτή την εποχή έχει φτάσει στα ημιτελικά ενός περιφερειακού κυπέλλου και αυτό είναι που την ενδιαφέρει κυρίως. Επειδή η απόδοση του άσου είναι σχετικά χαμηλή, θα ρισκάρω λίγο παραπάνω και θα παίξω τον άσο της Βιτόρια στο ημίχρονο, στο 2,39 στην Betshop. Αλλωστε ίσως προς το τέλος να απογοητευτεί και να χαλαρώσει αν δεν την βοηθούν και τα άλλα αποτελέσματα.

Μποταφόγκο – Γκουαρανί Προγνωστικά

Εδώ θα ποντάρω καθαρά στην καλύτερη ομάδα, την πρωταθλήτρια Μποταφόγκο, που σε εορταστικό κλίμα θα υποδεχθεί την Γκουαρανί. Οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος και 15 νίκες σε 18 αγώνες στην έδρα τους για το πρωτάθλημα. Μπορεί η Γκουαρανί να «καίγεται» για βαθμούς, αλλά και να τους πάρει, πάρα πολύ δύσκολα θα ανέβει κατηγορία. Και επειδή η απόδοση είναι αρκετά ελκυστική, θα ποντάρω στον άσο της Μποταφόγκο στο 1,97 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Βιτόρια – Βίλα Νόβα 1 ΗΜ. (2,39 @ Betshop)

21:00 Μποταφόγκο – Γκουαρανί 1 (1,97 @ Betshop)

 

ΥΓ. Επειδή πλέον ούτε οι ιστοσελίδες στοιχημάτων είναι κορόιδα, το καλό και «χοντρό» παιχνίδι, για όποιον μπορεί και θέλει, τις τελευταίες αγωνιστικές οποιουδήποτε πρωταθλήματος, ίσως εξαιρείται το ελληνικό, γίνεται στο live betting.