Η Paykasa είναι μία νέα και άκρως ελκυστική μέθοδος συναλλαγών στο διαδίκτυο. Πρόκειται για ένα προπληρωμένο κουπόνι, όπως για παράδειγμα η paysafe, με το οποίο μπορείτε να συναλλάσεστε ανώνυμα στο διαδίκτυο και χωρίς να έχετε την υποχρέωση να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Φυσικά, με την Paykasa σας δίνετε η δυνατότητα να πραγματοποιείτε καταθέσεις στο λογαριασμό που χρησιμοποιείτε σε μία στοιχηματική ιστοσελίδα, ενώ μπορείτε να κάνετε και αναλήψεις, λαμβάνοντας κουπόνι ίσο με την αξία του αποσυρώμενου ποσού και με ισχύ 12 μηνών.

Paykasa Voucher

Voucher της Paykasa μπορείτε να προμηθευτείτε σε ένα από τα περισσότερα από 16.000 σημεία πώλησης που υπάρχουν στην Ελλάδα, ενώ δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις όταν χρησιμοποιείτε τα κουπόνια της Paykasa για να κάνετε πληρωμή σε ιστοσελίδες που προσφέρουν το Paykasa ως τρόπο πληρωμής. Λαμβάνετε αξία ίση η τουλάχιστον ίση με την ονομαστική αξία του κουπονιού.

Τα κουπόνι της Paykasa είναι διαθέσιμα στις εξής αξίες: €5, €10, €20, €50, €100, €150 και μπορείτε να τα αγοράσετε από τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές.