Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Πολύ κακή μέρα η χθεσινή, ανάποδα βγήκαν οι προτάσεις, ο άσος Χ και το Χ άσος! Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Απόψε παίζουν πάλι για τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, με έξι αγωνιστικές να απομένουν πλέον ως το τέλος της σεζόν. Και υπάρχουν και κάποια εξ αναβολής παιχνίδια σε Λιγκ 2 και Νάσιοναλ Λιγκ. Από αυτά ξεχώρισα δύο σημεία, πάμε να τα δούμε χρονικά, με αξιοπρόσεκτο το γεγονός πώς προσφέρονται σε ακριβώς ίδια απόδοση!

Μάνσφιλντ – Σάλφορντ Προγνωστικά

Την Μάνσφιλντ την στήριξα στην πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη, την οποία και πήρε με την αλλαγή του χρόνου. Αλλά το έκανα και λόγω αντιπάλου, γιατί άλλο Πορτ Βέιλ και άλλο Σάλφορντ. Η σημερινή της αντίπαλος θεωρείται από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, από αυτές που διεκδικούν άνοδο. Επομένως δεν γίνεται να προσφέρεται ως τόσο δυνατό φαβορί η Μάνσφιλντ, σε τέτοιο βαθμό που σε καλή τιμή (άνω του 2,00 δηλαδή), μπορεί κάποιος να επιλέξει το διπλό, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται αμφίρροπο και ισορροπημένο, έχοντας και την κάλυψη της ισοπαλίας! Συγκεκριμένα το 2 DNB της Σάλφορντ σε απόδοση 2,14 στην Betshop.

Κουιάμπα – Ζουβεντούδε Προγνωστικά

Εδώ έχουμε ένα παιχνίδι έξι βαθμών σχετικά με την άνοδο, μεταξύ δύο ομάδων που τους χωρίζει ένα βαθμός, με την μία εντός πρώτης τετράδας (Ζουβεντούδε) και την άλλη εκτός! Βέβαια η Κουιάμπα ποντάρει πολλά στην έδρα της για να πάρει την άνοδο και θα πρέπει να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες να το καταφέρει. Εδειξε πίστη και διάθεση στο 0-0 που πήρε στην έδρα της Κρουζέιρο, μοιάζει σε λίγο καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την αντίπαλο της αυτή την εποχή, αξίζει κάποιος να ρισκάρει στον άσο της Κουιάμπα σε απόδοση 2,14 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Μάνσφιλντ – Σάλφορντ 2 DNB (2,14 @ Betshop)

02:30 Κουιάμπα – Ζουβεντούδε 1 (2,14 @ Betshop)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…