Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Με μία στις δύο επιτυχίες από την Βραζιλία την Κυριακή, αλλά σε απόδοση κοντά στο 3,00, η μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί μέτρια. Πάμε να δούμε τις σημερινες μου επιλογές από το στοίχημα.

Χθες δεν υπήρχε κάποιο ξεκάθαρο σημείο από το EURO για εμένα, γι’ αυτό και δεν υπήρξε στήλη. Όχι πώς υπάρχει σήμερα, με έναν αγώνα «παγίδα», το Ουγγαρία – Πορτογαλία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της διοργάνωσης, αυτό ανάμεσα σε Γαλλία και Γερμανία. Αλλά υπάρχει ένας αγώνας από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας που μου έχει τραβήξει την προσοχή.

Γκοϊάς – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας Προγνωστικά

Η Γκοϊάς ξεκίνησε το εθνικό πρωτάθλημα της χώρας, κερδίζοντας στο γήπεδό της το μοναδικό παιχνίδι που έδωσε και παραμένει αήττητη έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Δεδομένης της θέσης της πόλης της (Γκοϊανία), είναι πολύ δύσκολη έδρα για αρκετές από τις αντιπάλους τους, όπως και για την σημερινή την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας. Τα ταξίδια είναι μεγάλα και κουραστικά, κάτι που επηρεάζει τις περισσότερες ομάδες που φτάνουν εκεί. Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας κέρδισε στο κύπελλο εκτός έδρας την Παλμέιρας, αλλά σε ανάλογο γήπεδό σαν αυτό που θα παίξει σήμερα, δηλαδή στο Σαλβαδόρ, έχασε με μεγάλο σκορ. Είναι από τις αναμετρήσεις που η έδρα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο της Γκοϊάς, στο 2,06 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

03:30 Γκοϊάς – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας 1 (2,06 @ Betshop)