Ολλανδία Κ21

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Δεν τα πήγαμε καλά χθες, καθώς δεν πέρασε καμία απ’ τις δύο επιλογές μας. Είμαστε ξανά εδώ με σκοπό να πάμε στο ταμείο, έπειτα από αρκετές ημέρες. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Προκριματικά Μουντιάλ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά απ’ τα προκριματικά του Μουντιάλ και την αναμέτρηση Μαυροβούνιο – Ολλανδία. Το παιχνίδι έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Ολλανδία θα είναι σίγουρα πρώτη με νίκη και μη νίκη της Νορβηγίας. Θα είναι σίγουρα στη δυάδα με νίκη. Το Μαυροβούνιο ουσιαστικά έχει αποκλειστεί, είναι στο -6 απ’ τη δεύτερη Νορβηγία, ενώ έχει -9 στη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων .

Γίνεται αντιληπτό ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν λόγο να παίξουν με σκοπιμότητα, θα παλέψουν το ματς και όπου βγάλει. Η Ολλανδία είναι αρκετά επίπεδα πάνω, έρχεται από διαδοχικές νίκες, έχει κίνητρο και διαθέτει ποιότητα. Μπορεί να γίνει καλό ματς, επιλέγουμε Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.05 στην Betshop.

Συνεχίζουμε με τα προκριματικά του Μουντιάλ και πάμε στο ματς Βοσνία – Φινλανδία. Η Βοσνία θα αποκλειστεί αν ηττηθεί, με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα είναι «ζωντανή» για τις πρώτες δύο θέσεις. Η Φινλανδία έχει ελπίδες για την πρώτη θέση αν κερδίσει και παράλληλα δεν κερδίσει η Γαλλία ή αν πάρει ισοπαλία και η Γαλλία ηττηθεί.

Το παιχνίδι είναι πολύ καθοριστικό για αμφότερες τις πλευρές, σχεδόν οριακό μπορεί να πει κανείς. Δεν περιμένουμε ρίσκο και ιδιαίτερο ρυθμό, θεωρούμε ότι αμφότερες οι ομάδες θα είναι προσεκτικές. Επιλέγουμε Under 2.5 σε απόδοση 1.65.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

16.00 Βοσνία – Φινλανδία Under 2.5 (1.65 @ betshop)

21.45 Μαυροβούνιο – Ολλανδία Over 2 (2.05 @ betshop)