Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν τα κατάφερε χθες η Μποταφόγκο, χάνονυας στην έδρα της CSA. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Απόψε θα ασχοληθώ με δύο αγώνες, έναν για τη Λιγκ 2 στην Αγγλία και έναν από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

Μπάροου – Νιούπορτ Προγνωστικά

Συνήθως δεν ασχολούμαι με σημεία σχετικά με γκολ, εκτός αν με ιντριγκάρει εξαιρετικά μία απόδοση, όπως συμβαίνει στο παιχνίδι Μπάροου – Νιούπορτ. Αρχικά οι γηπεδούχοι έχουν 6/11 over 2,5 συνολικά και 3/6 εντός. Και οι φιλοξενούμενοι έχουν 3/6 over 2,5 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους εκτός. Επιπλέον η παράδοση τους συμπεριλαμβάνει τέσσερις αγώνες σε αυτό το γήπεδο, με όλους να λήγουν over 2,5. Οποιαδήποτε λοιπόν τιμή άνω του 2,00 έχει σημαντική αξία, επομένως αξίζει κάποιος να ποντάρει στο over 2,5 στο 2,21 στην Betshop.

Μπρούσκε – Βάσκο Ντα Γκάμα Προγνωστικά

Η Βάσκο Ντα Γκάμα δεν είναι στα καλύτερα της, αλλά μόνο από πλευράς αποτελεσμάτων. Οι εμφανίσεις της είναι πολύ καλές, όπως έδειξε και στον πιο πρόσφατο αγώνα της, με την Κρουζέιρο. Σίγουρα καλύτερες από αυτές της Μπρούσκε, η οποία έχει φτάσει τα 11 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, με έξι ισοπαλίες βέβαια σε αυτό το διάστημα, έστω και αν η Βάσκο δεν κερδίζει στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός, με τρεις ήττες. Η απόκτηση του Νένε δείχνει να έχει βοηθήσει πολύ την Βάσκο στο να παίζει καλύτερα, αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα του διπλού της Βάσκο Ντα Γκάμα στο 2,20 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Μπάροου – Νιούπορτ Over 2,5 (2,21 @ Betshop)

03:30 Μπρούσκε – Βάσκο Ντα Γκάμα 2 (2,20 @ Betshop)