Καλημέρα σε όλους τους φίους του Bethome.gr. Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, έτσι δεν θα ασχοληθούμε με αναλύσεις και προγνωστικά, απλώς θα κάνουμε μια μίνι ανασκόπηση της χθεσινής ημέρας η οποία κύλησε και πάλι με μεγάλη επιτυχία.

Δυο δυνατά σημεία έδωσε χθες το αγαπημένο σας site και αυτά ήταν ο άσσος του Άγιαξ και το 1 & Over 2,5 της Λυών. Αμφότερα τα σημεία επαληθεύτηκαν, καθώς ο «Αίαντας» επιβλήθηκε εύκολα με 2-0 της Σάλκε, σε ένα ματς όπου είχε τον απόλυτο έλεγχο και δεν κινδύνεψε σε περισσότερες από δυο περιπτώσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τελείωσε το παιχνίδι με 20 (!) τελικές προσπάθειες.

Η Λυών από την πλευρά της μας έβγαλε το «λάδι» καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 15’, με το αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι και το 83’. Οι Τολισό (83’) και Μορέλ (84’) έφεραν τα πάνω κάτω μέσα σε ένα δίλεπτο, αποτυπώνοντας έτσι και στο δείκτη του σκορ την απόλυτη υπεροχή των Γάλλων.

Τσέπες και πορτοφόλια γέμισαν και πάλι. Το Bethome.gr συνεχίζει τα εξαιρετικά ποσοστά επαλήθευσης στις περισσότερες από τις κατηγορίες του και ανανεώνει το ραντεβού του μαζί σας για αύριο, με το κουπόνι να είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα παιχνίδια.