μπασκετ προγνωστικα

Καλημέρα σας, η έναρξη το Basketball Champions League είναι το γεγονός της ημέρας, βεβαίως, για μια διοργάνωση που κάθε χρόνο βελτιώνεται και ελπίζουμε αυτό να επιβεβαιωθεί και φέτος. Στο μικροσκόπιο μας η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων, που κάνουν αρχή σήμερα με το Περιστέρι, του Βασίλη Σπανούλη, που υποδέχεται την Ισραηλική Μπνέι Χερτζέλια και πάμε στοίχημα ότι δε θα είμαστε οι μόνοι που θα παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία της ομάδας των Δυτικών προαστείων.

Περιστέρι – Μπνέι Χερτζέλια Προγνωστικά

Κακά τα ψέματα η παρουσία ενός απ’ τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας που πλέον φοράει κοστούμι και κάθεται στον πάγκο είναι από μόνη της «μαγνήτης» για όλους τους φίλους του μπάσκετ.

Ακόμη και για τους αναλυτές που ψάχνουν παραδείγματα για αν οι μεγάλοι παίκτες γίνονται και μεγάλοι προπονητές. Ο Σπανούλης μέσα στο παρκέ ήταν απαράμιλλος, ήταν ηγέτης, είχε προσωπικότητα, ήταν winner. Δίπλα απ’ αυτό θα πρέπει να δείξει και άλλα χαρακτηριστικά, που όμως όταν είσαι μέσα σε αποδυτήρια τόσα χρόνια και ηγείσαι σε υψηλό επίπεδο, μπορείς πιο εύκολα να τα καταφέρεις.

Έτσι, λοιπόν, το ντεμπούτο του στο BCL ως προπονητής σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη τη μπασκετική Ευρώπη και δεν πιστεύουμε ότι θα φέρει και άγχος στον ίδιο και στην ομάδα του.

Το Περιστέρι έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά του (κέρδισε τα 3 απ’ τα τελευταία 4 και η ήττα ήταν με έναν πόντο απ’ τον Ευρωλιγκάτο Ερυθρό Αστέρα), έχει «γεμάτη» ομάδα και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε ένα σύνολο που θα παλέψει, που έχει καλή «πρώτη γραμμή» παικτών (Χούκερ, Μπαμπ, Φαγιέ, Κεμπ, Βαν Φλιτ κ.α.) παρά τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι. Έφυγαν δύο «βασικοί», ο Ονουάκου κι ο Φόρτσον, αλλά και πάλι θα είναι πολύ «σκληρό καρύδι».

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Πιστεύουμε ότι θα γίνει «μάχη» και οι Ισραηλινοί μπορούν να υπερασπιστούν το +6,5 σε απόδοση 1,90 στη Fonbet.

19:30 Περιστέρι – Μπνέι Χερτζέλια | Μπνέι Χερτζέλια +6,5 (1,90@Fonbet).