Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η χθεσινή μέρα ήταν περίεργη και στο τέλος έβγαλε χασούρα… Αλλά την χαρακτηρίζω περίεργη, γιατί από τα τρία σημεία με υψηλό ρίσκο που αποφάσισα να δώσω, αυτό που έβαλα το DNB βγήκε και τα άλλα δύο «κάθισαν» στο Χ! Δηλαδή αν το είχα κάνει ανάποδα, θα είχαμε σημαντικό κέρδος! Τέλος πάντως ας αφήσουμε το χθες και ας επιστρέψουμε στη σημερινή μου επιλογή για το στοίχημα.

Και μετά από μία μέρα, επιστροφή στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, εκεί όπου υπάρχει ένα παιχνίδι σήμερα που μου τράβηξε την προσοχή.

Λοντρίνα – Μπραζίλ Ντε Πελότας Προγνωστικά

Η Λοντρίνα είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, αλλά με νίκη σήμερα πολύ πιθανόν να βγει εκτός αυτής! Και διανύει την καλύτερη περίοδο της σεζόν, έχοντας δύο σερί νίκες, κάτι που δεν έχει πετύχει ξανά στο εθνικό πρωτάθλημα! Μάλιστα στην τελευταία νίκη της έδειξε χαρακτήρα και διάθεση, αφού ήρθε με ανατροπή στο γήπεδο της Βάσκο Ντα Γκάμα! Και βρίσκει απέναντι της τον ιδανικότερο αντίπαλο για να πετύχει Τρίτη σερί νίκη, την ουραγό Μπραζίλ Ντε Πελότας, την ομάδα με τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, η οποία έχει πέντε σερί ήττες, στις τέσσερις πιο πρόσφατες χωρίς να σκοράρει καν, ενώ είναι και μία από τις τρεις ομάδες της κατηγορίας που δεν έχει κερδίσει μακριά από το γήπεδο της! Ο άσος της Λοντρίνα στο 2,05 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

00:15 Λοντρίνα – Μπραζίλ Ντε Πελότας 1 (2,05 @ Betshop)