Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Ούτε η χθεσινή μέρα πήγε καλά, χάθηκε η μία επιλογή, η άλλη απλά επέστρεψε το ποντάρισμα της πίσω. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Ξεκινούν απόψε οι αγώνες για τη φάση των «16» του EURO και επειδή δεν υπάρχει κάτι που να μου τραβάει την προσοχή από την Βραζιλία, θα ασχοληθώ με τα παιχνίδια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ουαλία – Δανία Προγνωστικά

Η εικόνα των δύο ομάδων στα παιχνίδια των ομίλων έχουν καταστήσει σαφές φαβορί της αναμέτρησης της Δανίας. Αλλά η απόδοση της πιθανής νίκης της είναι σχετικά χαμηλή για τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, οι Δανοί αναμένεται να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση, με τους Ουαλούς να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάποια αντεπίθεση. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον ως στοίχημα, είναι μία επιλογή στα κόρνερ. Η Ουαλία ακόμη και στον αγώνα που κέρδισε στον όμιλο, κόντρα στην Τουρκία, είχε τρία κόρνερ λιγότερα από την αντίπαλο της, ενώ στους άλλους αγώνες είχε εφτά (με Ελβετία) και έξι (με Ιταλία) λιγότερα κόρνερ! Από την άλλη μεριά η Δανία μόνο με το Βέλγιο είχε λιγότερα κόρνερ από την αντίπαλο της, σε έναν αγώνα που προηγήθηκε νωρίς και η ομάδα που είχε απέναντι της ήταν καλύτερη. Με Φινλανδία και Ρωσία είχε πολλά περισσότερα από τις αντιπάλους της. Γι’ αυτό και αξίζει κάποιος να ποντάρει πώς η Δανία θα έχει -2,5 κόρνερ περισσότερα (δηλαδή από τρία και πάνω) κόντρα στην Ουαλία, που προσφέρεται σε απόδοση 2,04 στην Betshop.

Ιταλία – Αυστρία Προγνωστικά

Η Ιταλία έχει εντυπωσιάσει τους πάντες ως τώρα με την απόδοση της, κάτι όμως που σίγουρα θα έχει παρατηρήσει και η Αυστρία. Και ένας σημαντικός παράγοντας που βοήθησε τη «σκουάντρα ατζούρα» ήταν το γεγονός πώς έπαιζε στην Ρώμη, δηλαδή στην έδρα της. Απόψε θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από αυτήν, στο «Γουέμπλεϊ». Αυτό, πάντα σε σχέση με την σημαντικότητα του αγώνα, ίσως την κάνει λίγο πιο προσεκτική και επιφυλακτική, όχι τόσο επιθετική. Αμυντικά είναι πάντα σταθερή, δεν αποκλείεται το πρώτο ημίχρονο να είναι αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες. Επομένως θα ποντάρω στο Χ ημίχρονο, στο 2,22 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:00 Ουαλία – Δανία Δανία -2,5 κόρνερ (2,04 @ Betshop)

22:00 Ιταλία – Αυστρία Χ ημίχρονο (2,22 @ Betshop)