Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μάλλον τα συνεχόμενα αναγκαστικά ρεπό μου έκαναν καλό, αφού μετά από καιρό επιβεβαιώθηκαν και οι δύο επιλογές μου! Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Η αλήθεια είναι πώς φέτος δεν έχω ασχοληθεί πολύ, από πλευράς στοιχήματος, γιατί κατά τα άλλα μια χαρά ασχολούμαι, με το αγαπημένο μου NFL. Μία φορά το έκανα και η επιλογή μου δικαιώθηκε, ελπίζω να τα καταφέρω και σήμερα. Πάντως και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα σχετικά με τον κορωνοϊό.

Τζάκσονβιλ – Χιούστον Προγνωστικά

Εδώ παίζουν οι δύο χειρότερες ομάδες της AFC South, ίσως και ολόκληρου του NFL, έχοντας αμφότερες ρεκόρ 2-11. Το Χιούστον πάντως κέρδισε το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στην έδρα του, στην πρεμιέρα της σεζόν, με σκορ 37-21. Βέβαια υπάρχουν πολλές διαφορές σε σχέση με εκείνο τον αγώνα, με κορυφαίες δύο. Το Τζάκσονβιλ δεν θα έχει τον ίδιο προπονητή και το Χιούστον έχει διαφορετικό quarterback. Αμφότερες έχουν τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, αλλά και δύο από τις χειρότερες άμυνες! Και αν συνυπολογίσουμε όλα τα στοιχεία μαζί, σε σχέση και με το πώς παίζουν στα τελευταία παιχνίδια τους οι δύο ομάδες, το line του over μοιάζει αρκετά χαμηλό και μπορεί να παιχθεί σε πολύ καλή απόδοση ακόμη και κάποιο χαμηλό σκορ. Το over 41,5 στο 2,10 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

20:00 Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς – Χιούστον Τέξανς Over 41,5 (2,10 @ Fonbet)